עזרה בהתלבטות....

anatbarshalom

New member
עזרה בהתלבטות....

מישהי קנתה ביום חמישי 4 סטים של כרטיסי ברכה, על שניים היא שילמה ועל שניים לא. בנוסף, צריך להכניס את מספרי הברכות שבוחרים והיא לא שלחה את הבחירות שלה (יש לי בסה"כ 15 דוגמאות שונות וכל סט הוא 5 כרטיסים- שיכולים להיות גם אותו דבר) . שלחתי לה קונבו ומייל, וכמובן שאין תגובה.... הנטיה שלי היא לחשוב ששני הסטים שלא שולמו הם קניה בטעות והיא רוצה רק שני סטים, אבל גם פה אני בבעיה, האם לשלוח לה מה שבא לי או לחכות עוד לתשובה? *~*~*~* הרצון לשלוח מיד הוא כדי שזה לא ייתקע בדרך ויגיע אחרי קריסמס*~*~*~* מה אתם הייתם עושים?

shelly47

New member
גם לי יש מישהי שרכשה ארבעה

והחמישי ממתין לה חיכיתי יומיים וכתבתי לה שאני שולחת ולא מחכה אבל שכן תשלם את החמישי ואשלח בנפרד - למרות שכבר הפסדתי את המשלוח כי ברזרבד שלה איפסתי את השיפינג אני חושבת שלחכות יומיים שלשה אבל באמת לבדוק ששלחת אליה את התזכורת ל: אטסי קונבו מייל שאיתו רכשה (שמופיע באינבויס באטסי) מייל שמופיע בפייפאל כי מניסיון הרבה פעמים מדובר במיילים שונים ודווקא זה שבפייפאל זה המייל הפעיל יותר ועוד דבר: אני (אבל זו הדרך שלי ולא חייבים לאמץ) הייתי מדפיסה את האינבויס של אטסי על השניים שלא שולמו וכותבת על הדף שחיפשתי אותה בשביל זה אבל החלטתי לשלוח ללא דיחוי רב את אלה ששילמה עליהם... תזכורת... בהצלחה

ענת זך

New member
ראשית, אשמח לדעת משהו:

מז'תומרת קנתה ולא שילמה. איך יודעים את זה? בקניה חייבים לשלם לא? אני מקווה שאצלי קנו ושילמו...
שנית... אם היא שילמה רק על שניים ולא עונה למיילים אז שלחי לה שניים ובמקביל תכתבי לה מייל שחיכית לתגובתה וכשהיא לא ענתה אז מיהרת לשלוח כדי שיגיע עד החגים ושכמובן, אם היא תרצה את השניים הנוספים תשלחי לה מייד.

efratjewelry

New member
את צריכה לראות בפייפאל שלך שהקניה שולמה-בד"כ

גם מגיע מהם מייל

anatbarshalom

New member
תודה לכולן, כנראה לא הסברתי את עצמי טוב

ישנן שתי דילמות, אחת אם לשלוח 2 או 4- פה זה ברור לי שלא אשלח 4 אם זה לא ישולם. הדילמה השניה היא יותר בעייתית: יש לי 15 כרטיסי ברכה שונים, כלומר לכל אחד יש ציור שונה וטקסט שונה. מה שהיא קנתה זה שני סטים של 5 כרטיסי ברכה בכל סט, כלומר בסה"כ 10 כרטיסי ברכה. לכל סוג של כרטיס יש מספר סידורי ועכשיו היא צריכה לבחור מתוך ה-15 את העשרה שהיא רוצה. את זה היא לא עשתה ולי נותר רק לנחש איזה 10 לשלוח לה או לחכות עם המשלוח עד שהיא תגיב.... ופה ההתלבטות שלי.... אולי לא ממש אכפת לה איזה כרטיסים היא תקבל ואולי היא ציינה את המספרים של הכרטיסים שבחרה בצ'קאאוט של ההזמנה שלא שולמה ואז זה אמור להופיע לי כמסר מהקונה .במייל מפיפאל שכמובן לא קבלתי, ככה שאולי נוצר מצב בו היא מבחינתה חושבת שהיא בחרה ואני לא יודעת מזה... מקווה שהדילמה שלי יותר ברורה עכשיו ואשמח לתגובות לגבי מה הייתן עושות בכזה מקרה

ענת זך

New member
באמת דילמה. אני לא הייתי לוקחת את הסיכון.

הייתי מחכה לתגובה שלה ומסבירה לה שאת לא יכולה לבחור בשבילה ושמעולם לא ראית את המספרים הסידוריים. תוכלי אולי לפצות אותה בעוד כרטיס או שניים במידה והיא תתלונן שעבר הרבה זמן.

anatbarshalom

New member
יש לפעמים לקוחות הזויים....

היא שלחה לי קונבו בזו הלשון: Oh by the way....I like 007, 011, 013 & 014 זה מה שהיא תקבל והדילמה נפתרה... תודה לכל היועצות

למעלה