עזרה בהשבעה...

FRISHO

New member
עזרה בהשבעה...

אממ אנשים, בטח עשיתם כבר הרבה השבעות בחייכם, אבל אני מחפשת למעו"ז שלי (נתניה) משו קצת שונה.. כל רעיונות לגבי השבעות (ואם יש לכם תעודות של מדריך בבית"ר זה יהיה מעולללה!) תסחפו ברעיונות חופשיי, רק בבקשה תענו לי למייל-כי המדריכים שלי נכנסים לפה גם לפעמים ואני לא רוצה להרוס להם, או שתשאירו כאן תמייל שלכם/פלאפון ואני אצור קשר.. תוודה חברים
-שובל.

t i t u s h

New member
שובל

אצלנו במעו"ז כתבנו את "עשרת הדיברות" של המעו"ז.. ובבוקר של מחנה סוכות העמדנו את כל המעו"ז במסדר..ועשינו השבעה על "עשרת הדיברות" הללו- שהם כביכול התקנון של המעו"ז.. וההשבעה הייתה כזה כמו בצבא..זה היה ממש נחמד! אז אתם יכולים לנסות לכתוב גם משהו בסגנון..! לפי המעו"ז שלכם. ואם את צריכה עוד משהו את יכולה לייצור איתי קשר באי סי..ואת המס' פלא אני אתן לך שם או במסר! 192266412- אי סי בהצלחה..(מקווה שסייעתי)

MS6

New member
אני לא עשיתי השבעה...

זה קצת מסובך ויכול להפחיד אני חושב..

almogm

New member
פפפחחחח....

שווובבלללל יא מעפנההה!!!! עזבי..אין ..אין לך השבעה....אאין מה לעשות.... אני חושב שצריך פשוט לבוא בלילה לשם...כל אחד לבד..וזה יעשה את העבודה...המקום מספיק מפחיד...לא צריך משו בשביל זה... =] וקניתי נעליים חדשות!!!(מחר בעקרון...יום ד'..) חחחח...:) ואני עולה על נסיעה ראשונה(במד"א..)!!!!יישששששש... ובשבת אני ברעננה...:// אז דברי איתי ...נראה מה נעשה.... ביי מאמי... אוהב אותך הכל שבעולם...אלמוג!!!

FRISHO

New member
מוגיי יא שמוגייי!!!!!!!!!!!!!!!

אתה מתחיל יעני עם תמונות מפאדחות??? חח סבבה מותק... מתה עלייך הכי שבעוולםםם
מוואה מואאהה אממ מוצ"ש לא לשכחחחח! חמוד... אתה יודע שכל העצות שיתנו פה בעולם לא ישוו למה שאנחנו עושים... אחחחאחחח שכחתי לשאול אותך באמת... לא היית מאוכזב שלא נכנסת להדרכה? אני יתקשר אלייך בהזדמנות חייבת לעוף עכשיו.. (מתגעגע לגרמניה אה?... אחח היו זמנים... חח בקרוב לוסאנג'לס... (אממןןן)

almogm

New member
חחחח...

אניט לא רוצה הדרכה בבנ"ע!!!!!! איכסס.... אני מתגעגע לגרמניה!!! חח...רוצה תחרות תמונות מפדחות?!?!?!יש לי את התמונה מגרמניה שבאוטובוס...עם הקלוזאפ עליך...חחחח.... בעז"ה x100000 שנטוס לארה"ב!!! עד פסח....

שובל..

דברי איתי באיסי ואני יגיד לך מה אני תכננתי למדריכים שלי.. מה שעדיין לא יצא לפועל... פשוט הם פה... אז אי אפשר:) קיצר זה האיסי שלי- 292558984 ופלא...שלא ממש זמין- 0508875803

בטח משו טוב../images/Emo70.gif

אבל, אילוצים של זמן ומזג אוויר :( אבל יהיה...עוד מעט יהיה

למעלה