עזרה בהרשמה

bell24

New member
עזרה בהרשמה

האם מישהו השתמש בשירותים של חברה שעוזרת בתהליך של הרשמה ללימודים בחול (קמפוס ורדה ענתבי ואחרים) ויכול להמליץ על חברה כזאת או משהו דומה אני די הולכת לאיבוד בתהליך הזה אם יש למישהו עצה מניסיון אני אשמח

boaz a1

New member
משרדי ייעוץ...

זה מאוד תלוי למה את רוצה להרשם ובאיזו מדינה.

bell24

New member
תשובה

אני מעונינת להרשם ללימודי תואר שני בצילום \אמנות או באנגליה או בארה"ב

boaz a1

New member
משרדי יעוץ

לגבי אנגליה ההמלצה שלי היא שתפני למועצה הבריטית לתרבות בר"ג (british councel). הם עושים עבודה לא רעה. לגבי ארה"ב: 1. קרן חינוך אמריקה ישראל. - שייך לשגרירות. 2. המרכז ללימודים בארה"ב.

boaz a1

New member
גרמניה

נכון לעכשיו אין משרד ייעוץ ישראלי ששולח סטודנטים לגרמניה. אתה יכול לפנות לארגון האונ' הגרמני בישראל - DAAD. למנהלת קוראים קלאודיה - [email protected] .

Ash22

New member
אין מה להשוות אבל

בין העזרה והתמיכה שנותן משרד לבין התמיכה של ה DAAD וקלאודיה בפרט הם כאילו עושים לך טובה שעונים על שאלה, גרמנים.

boaz a1

New member
אתה צודק אבל...

מהכרות אישית שלי עם קלאודיה אני חושב שהיא עושה עבודה מצויינת. בכל מקרה כפי שכבר ציינתי אין משרדי ייעוץ העוסקים בתחום. ההמלצה שלי היא לבדוק את אתר "יורם לימודים" של וואלה. שם מרוכז כל המידע לגבי הלימודים בגרמניה.

boaz a1

New member
נ.ב

לפי מה שידוע לי אין בכלל חשיבות לממוצע הציונים. ישנה דרישה שנבדקת בימים אלה לגבי "בגרות ריאלית" ומשמעותה אבל לא מדובר על ציון מסויים. בנוסף עליך לעבור מבחן שפה - DSH שהוא החלק היותר חשוב בקבלה מבחינתם.

למעלה