מגוון לחמים סלטים\חמוצים פלטה גבינות ודגים\כדורי גבינות מגולגלות בתוספות. מוס גבינות מוס גבינה נוסח צרפת תבנית 20 על 20 ס"מ 220 גרם גבינת גליל מגוררת גביע גבינה לבנה 9 אחוז 3 כפות מיונז 2\1 כוס שמנת מתוקה 100 גרם אגוזים קצוצים 4\1 כפית פלפל לבן 14 גרם ג'לטין 3\1 כוס מים מערבבים בקערה את הגבינות ויתר המצרכים לפי הסדר. ממיסים ג'לטין ב3\1 כוס מים קרים. מרתיחים ומערבבים - ובמהירות מוסיפים לקערת החומרים. מרפדים תבנית בניר פרגמנט ויוצקים את המוס. מקררים היטב. הופכים על צלחת יפה מגישים עם קרקרים\טוסט. ללא מקור. קציצות טונה\חומוס --מכינים מראש ומחממים בתנור לפני ההגשה. ממרחים כדורי טונה בספלוני ניר 10:11 | 25/08/05 כדורי טונה לילדים ולמבוגרים.ו pirge ו כדורי טונה - ביצים קשות- ותפוחי אדמה 2 קופסאות טונה מסוננת --מפוררת 2 ביצים קשות מגוררות גס 3 מלפפונים חמוצים חתוכים קטן 3 תפוחי אדמה -קטנים טריים- -מבושלים בקליפה – מרוככים וחתוכים לקוביות קטנות 3 עלי פטרוזיליה טריה קצוצים דק מאד בצל אחד קצוץ דק 3 כפות מיונז כף מיץ לימון טרי מלח פלפל שחור לערבב - לטעום-- לשפר----ולהכין כדורים . ניתן להכניס לכלים קטנים ולהפוך. להניח על מצע חסות מתובלים ברוטב אלף האיים. או תיבול אחר. לקישוט: לסדר פרוסות ביצה קשה ומעט זיתים שחורים מגולענים. מאפינס במגוון גבינות ותוספות\מכינים מראש ומחממים לפני ההגשה. כרוכיות שמכינים מראש ומחממים לפני ההגשה בורקס\קרואסונים\שבלולים מלוחים\חטיפים עוגיות\עוגות\פירות\משקה חם וקר. מאפינס כושים שלי עם קובית שוקולד --להכין מראש ולחמם לפני ההגשה. עוגת שוקולד פירורים שלי--אפשר להכין מראש ולחתוך לספלוני ניר. כדורי שוקולד. מאפה גבינות קל ונפלא לאירוח להכין שבוע מראש --לשים בספלוני ניר-----ולחמם בתנור לפני ההגשה.. 21:50 | 03/10/04 מאפה גבינות קלו pirge / מתכונים ו בצק שקם מרגרינה + קמח תופח 350 גרם + שמנת 9 אחוז ללוש ולאחסן שעה במקרר. מאפה גבינה לחלק לשניים לשטח חלק אחד בתבנית. לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית לגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה. לכסות בחלק השני של הבצק. לחתוך לריבועים או מעוינים. לשים בכוס 2 ביצים ולמלא את הכוס בחלב ומעט פלפל שחור (לא חובה הפלפל) לצקת את הבלילה על המאפה ולאפות בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע זהוב חומי. אני מקפיאה את הריבועים . מפרידה בין השכבות בניילון.טעים אפילו אחרי חודש.