עזרה בהחלטה!!

ceowor

New member
עזרה בהחלטה!!

עזרה בהחלטה!!
שלום לכולם,
אני בן 31, מעשן כבד וכבר איזה 10 שנים לא נגעתי בשום סוג של ספורט עד שהדבר התחיל להפריע לי בעליית מדרגות שילד קטן עושה אותם בצחוק
והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעשות ספורט, המטרה היא שיהיה לי כושר בלבד, אך ורק כושר.
כרגע אינני יכול להתאמן במכון כושר מחוסר זמן וריחוק המכון הכי קרוב אליי, אז חשבתי לקנות הליכון או אופני כושר ולהתחיל להתאמן, לאחר כמה חודשים אחרי שכבר ארגיש
שכבר יש לי כושר אוליי אשתדרג במנוי במכון כושר.
אז מה אתם אומרים וממליצים? הליכון (ולא ריצה בחוץ) או אפני כושר או משהו אחר?
שוב פעם, המטרה כושר בלבד.

danbaratz

New member
חיים בריאים בשלושה מהלכים

1. קנה אופניים ותתחיל לרכב עליהן, לא בשביל הכושר אלא בשביל הכיף.
2. תעבור לפליאו, תתחבר לגוף שלך ותן לו את מה שהוא רוצה וצריך
3. תפסיק לעשן, המחשבה על זה קשה הביצוע מאוד קל.

Dov_s

New member
אין דבר כזה אופני כושר - יש רק מחזיק בגדים יקר

אני לא חושב ששי אדם שמשתמש באופני כושר, בכל הבתים הם נרכשים והפכים למחזיקי בגדים יקרים מאוד.
דבר ראשון תבדק רפואית לפני שמתחיל בכושר.
תתחיל בקטן הליכה, רכיבה בפארק עם הזמן יבוא הכושר ותוכל לרכב גם במקומות לא שטוחים.
חשוב לבצע פעילות גופנית לפחות שלוש פעמים בשבוע לפחות 45 דקות כל פעם.

בהצלחה.

shangu23

New member
ברוך הבא לפורום אופניים

מטבע הדברים, ההמלצות שתקבל פה יהיו לקנות אופניים ולא מנוי לחדר כושר או אופני כושר בעלי ידיות רחבות לתליית כל סוגי הבגדים.
כמו שאמרו לפני, גש לחנות אופניים, תקציב לעצמך סכום לבזבוזים של בערך 2,000 ש״ח ותצא מרוצה (תוכל להתייעץ פה מה לקנות, נשמח לעזור). אופניים יעזרו לך להכנס לכושר ולחזור לחיים בריאים ועל הדרך גם לנשום חמצן נקי וקצת לראות טבע וירוק.

creth11

New member
דבר ראשון תחליט שאתה משקיע בבריאות שלך ולוקח אחריות לבריאותך

בשלב הבא תתחיל ללא השקעה כספית שאולי תשכב למעצבה באיזו פינה -
תפחית עישון, תאכל בריא יותר וותחיל להפחית מישקל (ספורט אינו מפחית מישקל אלה מסייע בלבד) תזונה נכונה היא הגורם העיקרי להפחתת מישקל.
שלב הבא תתחיל בהליכה נימרצת ככל האפשר להעלות דופק למרחק המתאים לכושרך, רצוי ללכת נימרץ טווח קצר בהתחלה ולא ללכת רחוק ונירפה בדופק נמוך ובקצב של זקנה חולה. תעלה מרחקים לפי יכולתך וזמני הליכה.
לאחר שתגיע לפעילות נימרצת למשך כ שעה לפחות פעמיים בשבוע תהיה בשל לחשוב על אופניים גם מבחינה מנטאלית וזמן פנוי לספורט וגם מבחינת כושר התחלתי לרכיבה.
במיקרה ועקב לקויי בריאות כמו מיפרקים או גב יש בעיה בהליכה אז תעבור לאופניים בשלב מוקדם יותר.
בכל מיקרה לא להתחיל ללא בדיקת רופא ספורט והגדרת מצב בריאותי ועומס לב, בהמשך לקנות מד דופק ולהיות קשוב לגוף לפי הנחיות הרופא, אני מהמר שהדופק שלך כבר גבוה יחסית עקב העישון והמישקל ובפעילות גופנית הדופק יזנק ועשוי לסכן אותך.
חבל להשקיע כספית (חוץ ממד דופק שעשוי לשרתך בכל תחום ספורט) בעזרים אחרים לפני שעשית מהפך שיכלי והיתנהגותי ושינית את אורח חייך.
בהצלחה בכל אשר תבחר ותעשה

למעלה