עזרה בהונגרית

hadasilela

New member
עזרה בהונגרית

איך כותבים בהונגרית 1. למצוץ סוכריה 2. בליעת כדורים

hadasilela

New member
עזרה ועוד משהו

ואיך אומרים 1. מוצצת סוכריה 2. בולעת כדורים

B T1

New member
בהונגרית אין הבדל בין זכר לנקבה

בהונגרית אומרים:לקחת את התרופה (ולא כדור) תרופה=gyogyszer לבלוע=lenyelni 1 cukorkat szopogatni 2 bevenni a gyogyszert שבירת לשון נעימה מאחל לך שם חברי הפורום. (מקוה שעזרתי, ולו במעט)

hadasilela

New member
אז בעצם

מה שאתה אומר הוא ש: 1. בולע = lenyelni 2. מוצץ= cukorkat האם הבנתי נכון ?

B T1

New member
סוכריה=cukorkat

למצוץ=szopogatni זה מה שאני אומר, ובהצלחה.

hadasilela

New member
או קיי ? ? ? ?

אז אמרת ש 1. לבלוע= szopogatni 2. lenyelni=למצוץ אבל איך אומרים : 1. מוצץ = ? 2. מציצה = ? 3. בולע = ? 4. בליעה = ?

B T1

New member
קרה דבר מוזר--אם את פורסת...

את ההודעה שלך לתשובה, אז היא נכונה. עוד פעם לבלוע=lenyelni למצוץ=szopogatni

hadasilela

New member
פליז תעני לי ../images/Emo7.gif

תודה על התיקון . אבל עדיין איך אומרים
: 1. מוצץ = ? 2. מציצה = ? 3. בולע = ? 4. בליעה = ?

B T1

New member
נראה לי שאני משתתף במתיחה../images/Emo3.gif

מוצץ=szop או szopogat שניהם נכונים מציצה=szopas או szopogatas בולע=nyel או lenyel בליעה=nyeles או lenyeles

עב

New member
בחיי. זה משחשבתי בהתחלה../images/Emo153.gif

אבל לא העזתי להגיד

hadasilela

New member
חיפוש בגוגל לפי מילות חיפוש אלה

לא מוביל לאתרי פורנו מהונגריה . האם הונגריה היא מדינה שמרנית ? אגב, למה איך שראיתם את השאלה חשבתם על סקס - האם לא יכול להיות שמישהי שואלת באמת בהקשר של סוכריה וכדור ? תרבות הונגריה היא שמרנית ?

hadasilela

New member
ל adi1979

מילים כאלה בהחלט יכולות לעשות אותה שפה מעניינת . אבל היה מעניין עוד יותר אם היה אפשר למצא תחת מילים בהונגרית אתרים ומחשבים מהונגריה בדברים בדבר שעושה אותה מעניינת . אבל אין בכלל .

B T1

New member
יכול להיות שהגברת הנ"ל נוסעת

להונגריה ובעזרת 4 המילים האלה היא מתכוונת לממן את הנסיעה.

דרדרית

New member
חחחחחחחחחחח BT1

זה רעיון מקורי אפשר להגיע כך לכל מקום
ועוד..... להרוויח

אבוטבול

New member
אז אולי

אז אולי כדאי שתלמד אותה גברת האם קודם סרט אחר כך לק או קודם לק אחר כך סרט או בקיצור סרטלק

sea mad

New member
אין לי זמן לקרוא את כל השרשור אבל

לא מזמן ראיתי סרט כחול ששני הכוכבות בו מסתבר הונגריות. אצלי ההונגרית זה רק הבנה ודיבור מאחר ונולדתי בארץ, אבל הדבר היותר נחמד שהיה בסרט שהיה בעצם סרט ממוצע צרפתי עם שחקנים צרפתיים (פרט לשני ההונגריות) שהבמאי או הסוכן שלהם נתנן להם הוראות בהונגרית, ואם חשבתם שלעשות סרט כחול זה פשוט אז לא. באחד הצנות שהתחילו לעשות בו מין אנאלי אחת ההונגריות אמרה שזה לא היה בהסכם
והיא תסגור איתו את החשבון יותר מאוחר. בסופו של דבר הם עשו עבודה טובה !! בכלל לטייל בקיץ ברחובות בודאפאסט ... אחחחח.... ואגב למצוץץ ... זה ס'ואופני שיהיה לכם יום טוב

למעלה