עזרה בהולה!!!!

ורסטיל

New member
עזרה בהולה!!!!

רכשתי היום כרטיס קול של LEXICON מדגם ALPHA, עכשיו לכרטיס קול יש כניסת מיקרופון של XLR וכשאני מחבר את המיקרופון שלי לשם זה משמיע לי צפצוף צורם, כולל בזמן הקלדות (גירגורים) מה גם שהאסיו שם גרוע, 10 מילי סקונדס בINPUT ו87 או משהו כזה בOUTPUT, הרבה דילאיי ו"פיצפוצים" בזמן הנגינה, התקנתי את הדרייבירים, וכיוונתי לפי האסיו של התוכנה (ALPHA), הקריאטיב SB LIVE הקודם שלי סחב פי 100 יותר טוב, מה עושים? יכול להיות שטעיתי איפה שהוא. דרך אגב הכרטיס הוא בתמיכת USB. הכרטיס מתיימר להיות אולפן הקלטות שסוחב 8 VST בו זמנית. תודה לעוזרים.

ורסטיל

New member
טוב, אני עושה סדר בדברים.

לאחר שרכשתי את כרטיס הקול או כפי שהוא ניקרא בלשון החברה "אולפן הקלטה", הריני שוחחתי עם המוכר בחנות והעלתי את טענותיי לגביי הכרטיס הנ"ל (Lexicon Alpha), בהחלט מבחוץ הוא ניראה כרטיס חזק ביותר שאמור לענות על צרכיי, ואכן היה אמור, אלמלא כניסת המיקרופון XLR (כניראה) הייתה פגומה (עושה לי זמזום, יחד עם אות קול חלש בדילאיי של המיקרופון). ואלמלא האסיו של החברה לא היה גרוע מאוד להלן הנתונים : input 10.844 ms לערך. Output 55.somthing ובכל זה במצב של עריכת ומשחק באסיו של החברה למינימום (ALPHA).למינימום SAMPLE RATE ואלמלא בעקבות זאת לא היה הדילאיי הכבד, או העיקצוצים/פיצפוצים תחת ASIO2ALL. (דהיינו לא סוחב בעלייה). בקיצור, החלטתי ללכת על JULIA MAYA 44, ולא על ESI JULIA החדש יותר, ולו רק בגלל כניסת המיקרופון שיש בMAYA. אם יש למישהו התנסות או המלצות כאלה וכאלה על הכרטיס אשמח לשמוע.

pcp1

New member
תגיד האם הבעיה נפתרה בקשר

לזמזום ששמעת מהמיק? והאם אתה בטוח שהבעיה זה בחיבור XLR

ורסטיל

New member
pcp1 - לצערי לא הצלחתי לפתור זאת

וכן, אני די בטוח אם כי לא במאת האחוזים שהבעיה היא בחיבור הXLR אם זו הייתה הבעיה היחידה אז אולי הייתי מנסה לפתור אותה , אבל זו לא הבעיה היחידה ולכן החלטתי להחזיר אותו ולקחת כרטיס קול PCI MAYA 44

eran377

New member
נצל"ש - עזרה בהגדרת הכרטיס בקיובייס

אתמול קניתי גם את אותו הכרטיס. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה - בקיובייס או בכרטיס. כשאני מנסה להגדיר את הכרטיס בקיובייס - הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה לשנות את ההגדרות ויש שני לחצנים בהודעה: Switch ו-Keep. כשאני בוחר בסוויץ', הקיובייס פשוט נתקע. מה עושים? תודה מראש.

eran377

New member
לא..

יד שניה. זה הכרטיס הקלטה הראשון שלי, צריך להתחיל ממשהו לא?

ורסטיל

New member
נו ואיך אתה מתרשם ממנו עד כה?

הכוונה מבחינת תפעול וביצועים ניסיתי לחבר לו מיקרפון?

eran377

New member
עדיין לא...

חיברתי אליו גיטרה דיירקט וקצת עבדתי עם הגיטר ריג על סאונדים. נשמע לי בסדר גמור.

למעלה