עזרה בהולה

עזרה בהולה ../images/Emo5.gif

יש לנו כ-40 תוכונים, לפני יומיים ראיתי גוזל שוכב על האדמה בכלוב ללא תזוזה. נגעתי בו והוא התחיל לזוז ולהראות סימני חיים. כמובן, שמייד שמתי אותו בכלוב נפרד ונתתי לו לאכול מטרנה על ידי מזרק קטן. הוא אוכל ומיד נרדם. כל שעתיים אני מאכילה אותו באותו האופן. אמרו לי שאפשר לתת לו גם תפוח אדמה מרוסק באותו האופן. שאלתי היא מה האם זה נכון והאם יש לכם המלצות נוספות על מנת שהתוכון החמוד ישרוד....נראה לכם שהוא ישרוד?
יש לציין ששמתי לו מגבת קטנה שלא יאבד את חום גופו. תודה רבה מראש על הנכונות והעזרה

טאניוש

New member
בננית ../images/Emo140.gif!

התבלבלתי בין הפורומים???? מה הגיל של הגוזל? לא שאני יודעת להאכיל אותם (התוכונית שלי הסתדרה בלעדי ואפילו בלי בן זוגה) אבל אחפש בשבילך בכיף את האינפורמציה במקומות אחרים. ואם טיפול מסור יש לו את כל הסיכויים לשרוד.

טאניוש

New member
אגב אוכל להאכלת גוזלים מוכרים

בחנויות חיות.יש אוכל מיוחד.רק צריך לדעת גיל הגוזל כדי שתוכלי לתת לו כמות מתאימה.

הייייייייייייי טאניוש ../images/Emo24.gif

גם את בעסקי תוכונים
אין לי מושג בן כמה הוא...יש לו כבר נוצות אם זה עוזר במשהו, אך הוא עדיין אינו הולך יציב (נופל לצדדים) ואינו מחזיק את הראש למעלה.. אני שמחה שהוא אוכל ועושה את צרכיו ומקווה שיחזיק מעמד
. אקנה לו אוכל בחנות לחיות...רעיון מצוין. תודה ותחזיקי
שבנון ישרוד (אני וסנונית החלטנו על השם הזה, חמוד לא? כי הוא צהוב כמו
)

טאניוש

New member
שלנו בני חודש ../images/Emo95.gif

מציצים מהקן ולא יוצאים עדיין...אמא לא מרשה... הוא נראה כבר תוכון? יש לו זנב? רואים את הצבע המיועד? מביאה לך קישור, נראה לי די טוב. יהיה לך לא סתם תוכון-יהיה לך תוכון מוחתם,איזה כיף!

../images/Emo14.gif|לב-שהוא לא החזיק מעמד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כמה שבכיתי, הוא לא החזיק מעמד ומת בלילה
אולי לא עשיתי משהו כמו שצריך? בעלי אומר שהוא היה חולה ולא התפתח כמו שצריך וזו לא אשמתי...הוא ידע שהוא ימות ולא רצה לצער אותי. אופפפפפפפ למההההה

למעלה