עזרה בהדפסה

• פותח הנושא hy z
  • פורסם בתאריך

hy z

New member
עזרה בהדפסה

שלום. מבקשת עזרה: האם מישהי יודעת איך להדפיס באתר הזה: http://m-sewing.com/patterns-catalog/women/skirts/short-skirt-with-waistband.html? עברתי על כל הוראות ההדפסה והתקנתי את כל התוכניות שצריך... אבל משום מה לא מצליחה להדפיס בגודל אמיתי.....
המון תודה חיה

כן אני יודעת

את צריכה להוריד תוכנה שנקראת "אדובי פרופישיניל אקרובט ריידר" שימי לב, לא "אדובי ריידר" החינמי התוכנה הזאת עולה כסף, אבל אפשר באמת להוריד אותה לניסיון במשך 30 יום, בתקופה הזאת את יכולה להדפיס כמה שתרצי, ובמידה ואת רוצה אותה ליותר משלושים יום אז את צריכה לקנות אותה, או בעצם יכולה למחוק אותה מהמחשב שלך (למחוק בכל לא רק משולחן העבודה) ולהוריד אותה מחדש ואז יש לך אותה לעוד 30 יום, את יכולה לעשות את הפעולה עד אין סוף שיהיה לי קצת זמן אני אתן לך ת'קישור להורדת התוכנה יש לי את האתר ואני מוידה ממנו לפעמים, אבל שתדעי לך זאת חתיכת עבודה לסדר את הדפים אחד ליד השני ולהעתיק מהם את הגזרה, יש גזרות מעל 50 דפים בהצלחה.....

hy z

New member
תודה רבה - אני אנסה.. בתקווה להצליח

במידה ויש לך אינפורמציה נוספת בנושא אשמח לשמוע. חיה

hy z

New member
../images/Emo3.gif לצערי ממש לא

לאחר שירדה התוכנה המוןןןןןןןןןןן זמן ולאחר התקנה ארוכהההההההההההה שלה - עדיין לא הצלחתי .... לא נורא אסתפק באתרים אחרים גם חינמיים וגם שווים שיש לי ואנסה לפתח לבד. שוב - המון תודה
ויום מקסים וחמים חיה

אל תמחקי ת'תוכנה תקשיבי...

לא הצלחת להדפיס מכוון שאת צריכה לבחור באופציות ההדפסה "כל הדפים" הסבר: את שולחת את הקובץ להדפסה, נפתח לך חלון, בחלום הזה את צריכה לשנות את ההגדרות מדף אחד לכל הדפים, בשעה הקרובה מקווה שיהיה לי קצת זמן אני אעלה את זה עם תמונות שיהיה לך יותר ברור

hy z

New member
לא ידעתי שזה כזה סיפור להדפיס....

אין לי מקום לשנות לכל הדפים..... ממש שטויות.....

hy z

New member
הצלחתייייייייייייייייייייייייייייי סוף סוף...

המון תודה לכם

למעלה