עזרה בדחיפות!

izekb1

New member
עזרה בדחיפות!

שלום אני חדש פה בפורום.. יש לי איסוזו טרופר עכשיו הבעיה כזאת חודשיים אחרי שהרכב נקנה הלך הטורבו דיזל( הרכב אצלי כבר שנה) זה באחריות הוחלף אבל האם זה אומר שיש פאק בכל המכלול של המנוע או משו כזה.. ועכשיו יש רעשים מהמנוע כאילו שאני מדליק את הרכב יש רעידות כזה חזקות יותר מהרגיל ומשו מתחת למכסה מנוע זז בצורה לא רגילה במוסך לא עלו על הבעיה אבל אני בטוח שיש משו יש לכם מושג ?

miki69

New member
יש לך בעיה ועוד איך

דבר דחוף עם בעלי טרופרים אחרים גש למוסך שלךהם ותפוס בצד כמהבעלי טרופרים ודבר איתם האחריות שלהם "ידועה" מאוד

רעשים

השאלה אם הרכב עדיין באחריות או ואם לא אז מתי הוא יצא מהאחריות, אני מכיר רכבי איסוזו שהיתה להם תופעת רעשים וחוסר סחיבה כמו שלך, והחברה לקחה על זה אחריות גם כשהאחריות כבר נגמרה{אמנם לא אחרי הרבה זמן וקמ שהיא נגמרה}, בדכ הלקוח היה צריך להתעקש ולשכנע. אם באמת יש רעש והרכב עדין בגבולות האחריות הם יכירו בזה

למען הדיון אענה

בן 19 בעל טרופר חדש? לא נשמע אמין במיוחד. אבל למען הדיון אענה. כבעלת טרופר כבר כמה שנים, אין מצב שלא יגלו את הבעיה במוסך מורשה של UMI בטרופר הקודם שהיה בנזין(כמו הנוכחי,מה לעשות, אוהבת אותם חזקים) היו רעשים מכיוון המנוע. הבעיה היתה בגל הארכובה (מקווה שאני לא מפקששת עם שם החלק) זה אומר לפתוח ולהחליף. כל העסק די יקר...לפני שנתיים היה אמור לעלות בסביבות 11,000 ש"ח.

izekb1

New member
אל תדאגי ממי הטרופר של אבא

רק שאבא מעניין אותו שהוא נוסע ולא אכפת לו אם יש רעשים והוא לא סוחב הטרופר אצלי שנה(אצל אבא..נו טוב) ועדיין באחריות

זאביקDR

New member
תראה ידידי

אחריות לרכב היא שלוש שנים (אם אני לא טועה) בכל אופן אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה ולבקש מהם לבדוק טוב את הרכב הבעיה שאתה מדבר עליהה צריכה להיות כלולה באחריות של הרכב לגבי הטורבו דיזל : לא צריך להיות קשר בין השניים וזה בתנאי שהבעיה טופלה בזמן ולא המשכתם לנסוע עם טורבו לא תקין ... זאביק

aviv334

New member
אולי זה ה....

תבדוק את רצועת התימייג בלועזית timing belt

למעלה