עזרה בגישור
מעתיקה מפורום אחר, בהזמנתה של פלגיה
הגדול בן 6 וחודשיים. התחיל כיתה א' בהצלחה, כיתה חביבה עם מורה נעימה ו-23 ילדים שרובם חיוביים מאד. יש לו אח מפלצון בן 3.5 שהוא משאבת תשומת הלב בבית, אנחנו יודעים ומשתדלים להמנע מכך . עדי הוא חנון ונבון ולרב ילד מאד הגיוני וקל לתקשר איתו. לאחרונה ירד מהפסים. הגיעה תלונה מבי"ס שהוא דרך לילד על הצואר. איך הגיע הילד לרצפה והרגל של עדי לצואר שלו אני לא יודעת, אבל זה היה תאור המקרה מהמורה, שגם היא היתה מאד מופתעת. בבית יש ממנו הרבה מאד צעקות והתמרמרויות. אתמול הוא ואחיו רוקנו שני בקבוקי שמפו לתוך מי האמבטיה. היום הוא רב עם החבר הכי טוב שלו במסיבת יומולדת של ילד אחר מהכיתה. השיא הגיע בערב.היתה עוד מסיבת יומולדת מהמשפחה והאיש לקח אותם לבד. הם חזרו כולם זועפים והאיש הודיע לי בכעס שעדי קיבל עונש שמחר הוא לא הולך לחוג שלו כי הוא מקלל ומרביץ. מעבר לזה שהעונש הזה הוא לא מהסוג שאני אוהבת, אם עדי קיבל עונש מאבא שלו היתה התחרפנות חמורה מאד. ברור לי שיש כאן דרישה לתשומת לב. הבעיה היא שאני לא מצליחה לדבר איתו. נאומים לא עובדים, אני נתקלת בשאגות של "אני לא רוצה לדבר על זה!!!!". ניסיונות לשיחות גם לא מצליחים, אני נתקלת בשתיקות, התעלמויות וצרחות אינדיאניות. בקיצור, אני צריכה מילים וגישות חדשות. |הצילו| מתחרפנים פה . ועדכון מהיום - היה יותר טוב, קינחנו במילקשייק (שיא המאווים שלו כרגע) עם הסבר שככה נראים החיים כשמתנהגים יפה.
מעתיקה מפורום אחר, בהזמנתה של פלגיה