עזרה בבקשה!!!

OROR9

New member
עזרה בבקשה!!!

לאישתי היה בזמן האחרון מספר התקפים שהם נראים כמו התקפים אפילפטים. ההסטוריה הרפואית שלה מסובכת מאוד ולכן מחפשים רופא ממוחה. "הדרישות שלנו" 1. מומחה באפילפסיה - ולא רופא דרגה נמוכה (כבר נפגשנו עם אחד כזה שאין לי מושג איך סיים רפואה) 2. רופא שאפשר לדבר איתו ושיסביר לנו את הדברים בצורה ברורה. 3. רופא שאפשר לרוץ איתו לתקופה ארוכה ולא רק ליעוץ חד-פעמי (ולכן הסעיף הבא כי אנחנו לא מליונרים) 3. עובד עם קופת חולים כללית (רצוי אבל לא חובה). 4. אנחנו גרים בצפון אז רצוי מהאזור אבל אם יש רופא מומחה במקום אחר נגיע לכל מקום. אשמח להמלצות ,תובנות בנושא, מספרי טלפון וגם לאיזה רופא לא כדאי ללכת. אנחנו ממש מתוסכלים ולא יודעים בדיוק איך להמשיך קדימה. דרך אגב הרופא משפחה רוצה להתחיל טיפול בשביל לנסות להוריד את כמות ההתקפים תוך כדי הבירור הרפואי שאנחנו עושים. מה אתם אומרים להתחיל? או לחכות להיפגש עם נירולוג? תודה מראש!!!

שלום לך

טוב שאתה מחפש מומחה, אפילפסיה זה ענין מורכב. לא ניראה לי להתחיל טיפול ללא אבחנה. רק יזיק. בי

dudy30

New member
ממליץ

או קיי, אספר מהצלחה שנכון שהגיעה אחרי תקופה לא קצרה אבל הגיעה. על רופאה ממליץ על פרופסור נוייפלד, מספר טלפון בבית החולים איכילוב ת"א:03-6973902 היא גם מקבלת באופן פרטי אבל בתור התחלה תדבר איתה ומשם אני מאמין שתמשיך איתה מהסיבה הפשוטה שהיא פשוט טובה נעימה וסובלנית, אם תוכל להוציא טופס 17 מהקופת חולים זה טוב ואם לא ביקור אצלה בבית החולים עולה פחות מ-170 ש"ח, בקשר להתחלת טיפול תרופתי, אם המצב של אישתך לא סובל דיחוי של טיפול תתחילו ואם אפשר תתייעצו קודם לכן עם פרופסור נוייפלד בהצלחה דודי אם תרצה תוכל להתייעץ איתי במייל: [email protected]

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ההחלטה ללכת לרופא מומחה לאפילפסיה - אפילפטולוג היא החלטה נבונה. בצד שמאל של המסך בלינק טלפונים חשובים יש רשימה של אפילפטולוגים ומספרי הטלפון שלהם. בצפון נמצא ד"ר שילר - ביה"ח רמב"ם. ההמלצה לגשת לפרופ' נויפלד היא המלצה טובה וראויה. תעבור על הטלפונים שיש שם. כל הרופאים המצויים במאמר הזה הם מצוינים.

ד"ר שיילר

מומחה לאפילפסיה מרמב"ם! אני לא יודעת אם עובד עם כללית אבל אם יש לכם מושלם אתם יכולים לקבל החזרים כי הוא מנהל מחלקה. להפגש עם נרולוג מומחה בלבד לא להתפשר בשום מצב היות והיא חייב לעבור ברור מעמיק!!! בהצלחה ושתרגיש טוב

אפשר לקבל אליו טופס 17

חבל לשלם פרטי... את התור תקבעו לפני שיש לכם טופס 17 מפני שלמיטב זכרוני התורים אליו לא היו ממש זמינים,חבל על זמן ההמתנה, בנוגע לשאלה שנשאלה על עלותה של בדיקה בקליניקה פרטית,מדובר בסכום של כ 1000-1500 ש"ח. הרבה בריאות

sbh100

New member
טופס 17 לד"ר שילר

כמו שאני יודע קופ"ח כללית לא תאשר לך ביקור ברמב"ם מסיבה שיש לה רופאים נוירולוגים - לא מומחים באפילפסיה - מה שכן וכך אני עשיתי באתי למרפאות חוץ לד"ר שילר שילמתי בזמנו 75 ש"ח כיום 100 ש"ח ונכנסתי לרופא. עם מכתבו חזרתי לרופא המשפחה והוא המליץ לקופת חולים שהמשיך את הטיפול שקיבלתי בביקורי הראשון תמורת כסף. כיום אני אצלו למעלה מ- 5 שנים וכל ביקור הוא עם טופס 17 . ד"ר שילר נורולוג מומחה לאפילפסיה ומנהל מחלקת האפילפסיה וגם סגן מנהל המחלקה הנוירולוגית.

אני בכללית

ולי אישרו טופס 17 אליו.אולי החוקים השתנו מאז שהייתי ואולי הגעת ממחוז שהוא לא חיפה?

sbh100

New member
קופת חולים

בזמני בקופת חולים לין היה רופא נוירולוג מומחה לאפילפסיה כזכור לי ד"ר צביקה באום, לכן קופ"ח לא אישרה לי. רק אחרי ה"תרגיל" שעשיתי עברתי באופן קבוע לרמב"ם לד"ר שילר שאצלו אני עד היום.

sbh100

New member
מחוז חיפה

שנינו מאותו אזור ואותה קופ"ח. אני עשיתי את ה"תרגיל " שסיפרתי עליו מכיון שהייתי מטופל בקופ"ח לין ושם היה רופא מומחה ד| ד"ר באום.כדי לעקוף זה מה שעשיתי וכיום אני בכל ביקור אצל ד"ר שילר כבר למעלה מ5 שנים והכללית מאשרת לי טופס 17.

tropical888

New member
בהחלט ללכת לרופא מומחה

ולא לרופא משפחה שאין לו ניסיון בזה. כדורים לאפילפסיה צריכים להנתן ע"י מומחה בתחום ולא רופא משפחה... אני לא יוכלה לעזור בעניין רופא כי הרופא שלי כבר יצא מזמן לפנסיה אבל כדאי להתייעץ לעומק בעניין וגם להכנס לרשימת הרופאים כאן בפורום צד שמאל למעלה בהצלחה

לנה 3

New member
ד"ר ווטמברג

מישהו מכיר? אני גם מחפשת מומחה לאפילפסיה. ראיתי שהוא נוירולוג ילדים אבל לא יודעת אם זה משנה. סליחה שאני נכנסתי פה לשירשור

yfats

New member
תשובה ללנה - ד"ר ווטמברג

ד"ר ווטמברג נוירולוג ילדים מצויין מהשורה הראשונה בארץ! מטפל בבית חולים מאיר בכפר סבא מנהל המחלקה להתפתחות הילד הוא הציל את ביתי התינוקת - ראי קישור למטה איש מדהים מומלץ מומלץ יש לי כרגע רק מייל שלו אני אשיג לך גם את הטלפון אני רק יודעת שניתן לאתר ב 144 את הטלפון של "מרפאת ילדים" בבית חולים מאיר ולדבר עם מירה המזכירה שלו [email protected] היכנסו לאתר שלי בנושא תסמונת ווסט http://w-c-b-cure.blogspot.com/

OROR9

New member
תודה לכולכם על התגובות המהירות והיעילות../images/Emo140.gif

ועכשיו זו אני (אישתי) כותבת ולא הוא(הבעל), כי הוא רק עשה בשבילי את הצעד הראשון והמפחיד של להכנס לפורום אפילפסיה.(מסכן,איך שהוא פחד שאני אכעס עליו) מצחיק,אבל זה כאילו בעצם הכתיבה פה אני כבר מתחילה להיות חולה רשמית. אבל בגלל שאתם כאלו נחמדים,אז קצת הפשרתי לי ותפסתי אומץ לכתוב גם בעצמי ולשאול בעצמי כמה שאלות והשאלה העיקרית למען הפחתת החרדה העצומה שלי, היא איך מתמודדים עם כזו מחלה בחיי היומיום ומה הסכנות הטמונות בה? כי נראה לי רק מהפחד שיש לי אפילפסיה- יש לי פרכוסים...
תודה שוב לכולם OROR9

tropical888

New member
הי OROR9

אני מאוד ממליצה לך ללכת לרופא נוירולוג שמתמחה באפילפסיה. מאוד חשוב לטפל בכל העניין הזה ולא להזניח את זה כי עם השנים זה יכול להחמיר באותה מידה שזה גם יכול להבריא. אין לה בכלל מה לחשוש. את תראי אחרי שאת תלכי לרופא מומחה ותדברי איתו על כל העניין הזה תסבירי לו בדיוק מה קורה לך הוא ישלח אותך לבדיקות שנקראות EEG ויכול להיות גם CT זה לא כואב בכלל. בדיקות ה-EEG רואות את גלי החשמל בראש ובדיקות ה-CT רואות את פנים הראש בצילום מכל הכיוונים. לאחר מכן הוא ימליץ לך להתחיל עם כדורים מסויימים כדי לאזן את מצבך ולהוריד את הפרכוסים שיש לך. אוכל לומר לך שגם לי לפעמים ממתח מסויים (לא כל מתח) יש מה שנקרא "ניתוקים". שיהיה לך המון בהצלחה ואל חשש תראי שדברים יהיו רק לטובתך!!

לאור

הבת שלי ללא התקפים 4 שנים , ללא תופעות לוואי מכדורים. סיכוי טוב שזה יהיה מצבך. יש מיגבלות, צריך לישון ולהזהר, ממש לא נורא.

למעלה