עזרה. בבקשה

Jordan452

New member
עזרה. בבקשה

אני מחפשת מידע על הספר "ארבעים שנות ספורט בנגב" מאת אריה רפפורט. אני לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו אבל לנסות לא עולה כסף. השארתי הודעה בפורום של הפועל באר שבע אבל לפי מצב ההודעות שם מעדכנים רק פעם ב..הרבה זמן. אשמח אם תקשרו, תכוונו אותי. שבת שלום

תנסי לחפש אולי

בפורום ספרים וספרות. תמיד מצליחים לענות שם על שאלות מהסוג הזה.

avooda

New member
עשיתי חיפוש עבורך בספריות

יש את הספר רק בספריה לאומית בירושלים. או שלא דייקת בשם (וגם הספריה) או שבאמת מדובר במשהו נדיר. אלה הפרטים של הספר: רפפורט, אריה, 1937 ‬ ‫ 40 שנות ספורט בנגב /אריה רפפורט ; עורך אחראי - אריה רפפורט, עורכים - חיים כהן, אילן שי. חסר המו"ל, שנת ההוצאה תשמ"ט. את יכולה דרך הספריה של אונ' בן-גוריון (או כל ספריה אוניברסיטאית אחרת) לבקש השאלה בינספרייתית, אם זה כל כך חשוב לך. אני לא יודעת מה ההליך והעלות עבור מי שלא סטודנט. המספר טלפון של הספריה בב"ג זה 08-6461411 בהצלחה

Jordan452

New member
תודה רבה

יצרתי קשר עם המחבר והוא העביר לי את הספרים. תודה רבה לכל מי שנחלץ לעזרתי. חג שמח

Jordan452

New member
אז ככה

הספרים שישנם באוניברסיטאות הם ספרים להשאלה בלבד ולא לקנייה. רציתי לדעת מהיכן אני יכולה לרכוש את הספרים.

Jordan452

New member
סתם מתנה יקרת ערך לאבא

הוא חיפש את הספר הזה בנרות. ארבע שנים הוא מחפש אותו וכל יום הולדת כשנשאלת מה המתנה שהוא ירצה אין פעם שהספר הזה לא מוזכר. ובהחלט הגיע הזמן שנעבוד קצת קשה בשבילו. והמאמצים הניבו פירות. השגתי את המייל של המחבר ודרכו השגתי את הספרים. המאמצים הרבים שהושקעו אחר חיפוש הספר היו שווים בהחלט כאשר ראיתי את החיוך של אבי על פרצופו..
(אחרי הכל "אבא שלי הוא הכי בעולם..")

למעלה