עזרה בבקשה

אירובי

New member
עזרה בבקשה

לקראת חג השבועות הקרב ובא אני רוצה להכין עם הילדים המקסימים שלי בבית הספר- מאכל לשבועות. אך כמובן יש כמה מגבלות. אין לנו מיקסר/תנור. זה צריך להיות משהו קליל, ומשהו שהם ייהנו לאכול אח"כ. חשבתי על כדורי גבינה בהתחלה אבל זה יירד מהפרק- כי לא ניראה לי שזה לטעמם. אשמח לכל רעיו ועצה. הילדים הם בכיתות א-ב. תודה

ערב טוב../images/Emo140.gif

בגיליון השבועות שהוציאה תנובה, ישנו חלק מיוחד לצעירים. שם ראיתי את הכדורים האלה, שלי באופן אישי נראים ממש נחמדים וכיפיים לילדים.:(ועשיו אני רואה שהם נמצאים באתר יחד עם עוד מתכונים....) כדורי שוקולד וקרלו וניל חומים, נמסים בפה ושוקולדיים במיוחד. תנו לילדים לגלגל את הכדורים בציפויים האהובים עליהם. חומרים ל-30 כדורים: 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות 100 גרם חמאת “תנובה" חתוכה לקוביות 250 גרם ביסקוויטים פתי בר 2 גביעים קרלו וניל “תנובה" לציפוי: סוכריות צבעוניות שבבי קוקוס אופן ההכנה: 1. ממיסים את שני סוגי השוקולד והחמאה במיקרוגל, מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה. 2. מפוררים ביסקוויטים בעזרת מערוך בשקית ניילון, או טוחנים במעבד מזון. 3. מעבירים את פירורי הביסקוויטים לקערה עם תערובת השוקולד, מוסיפים קרלו וניל ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעתיים או עד להתייצבות התערובת. 4. יוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ, מגלגלים בסוכריות או בקוקוס ושומרים במקרר. (האמת שהם ממש מוצאים חן בעיני. יכול להיות שבת 17 היא עדיין בגדר ילדה?
) ערב מקסים שירה

אירובי

New member
היי לך

ראיתי את זה. רק שעשיתי איתם 3 פעמיים כבר כדורי שוקלד. המון תודה אבל על ההשקעה והרצון הטוב. אשמח לעוד הצעות.

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

אם זה רלוונטי, שלחי לי מסר או הודעה ואשמח לפרסם את המתכון

את יכולה גם להכין עוגת שמנת עם ביסקוויטים

אם את רוצה אני אכתוב לך את המתכון.................

אירובי

New member
כן ודאי אני אשמח מאוד

והילדים ישמחו יותר... חייבת לשתף במשפט שאיזו ילדה מכיתה א' אמרה לי היום. שיחקתי איתה במשחק דמיון, ואז היא כאילו הביאה לי שניצל בקופסה, ואמרה לי תאכלי. אמרתי לה אני מקווה שזה צמחוני. היא אמרה אוי נכון, שכחתי את צמחונית. ואז היא אומרת לי: "אם לא תאכל טוב את לא תגדלי". ואז מסתכלת עלי בפרצוף תמים ואומרת לי ניראה לי שבאמת לא אכלת טוב, כי את מה זה קטנה. (1.55 חחחחח). כמעט אכלתי אותה באותו רגע.

רעיון שהצליח לי עם תלמידי:

הכנתי עלי בלינצ'ס על אמגזית. התלמידים כמובן הכינו ת'עיסה עפ"י מתכון כתוב שנתתי ואני טיגנתי בצ'יק על השולחן היו ממרח שוקולד, סירופ מייפל, סירופ קראמל, ריבת חלב, אגוזים קצוצים, סוכריות קטנות וכו' וכל ילד מרח , מילא וגילגל את מה שהוא אוהב (לשבועות כדאי להוסיף גבינה מתוקה, צימוקים) היה נפלא

את יכולה גם להכין איתם לביבות

האם יש לך שם מחבת? בכל אופן לוקחים ביצים, שמנת חמוצה הכחולה או גבינה או מערבבים עם יוגורט, קמח תופח ומעט חלב, ומערבבים הכל לעיסה אחידה, מחממים מחבת ויוצקים פנקייקים קטנים................. אפשר לגרד בפנים גם תפו"ע. מעבירה לך תמונה שתראי

אירובי

New member
אין לי מחבת ולא אמגזית :(

חשבתי לעשות איתם לביבות גבינה ובננות אבל לצערי לא אוכל

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אמגזית? יש במעבדה / למורות למדעים מחבת? אפשר לבקש מתלמיד להביא או לרכוש זולה מתקציב ביה"ס שווה להשקיע ולשמור לפעילויות אחרות.

בבקשה, עוגת ביסקוויטים

אני עושה אותה פשוט 1/2 קילו פתי בר באיזה טעם שאת רוצה 2 שמנת מתוקה 2 אינסטינט פודינג בטעם וניל או שוקו, איך שאת אוהבת, אפשר גם שכבה לבן שכבה שוקולד 1 חבילת שוקולד מרטיבים את הפתי בר במעט חלב ומסדרים שורה, את השמנת מקציפים עם הפודינג ועם החלב על פי הוראות ההכנה בפודינג, אם אני לא טועה כוס חלב, תקראי את ההוראות. אחרי שנוצר הקרם, מורחים אותו על שכבת הביסקוויטים, ואז שוב טובלים ביסקוויטים בחלב, ושוב מסדרים שכבה, ככה עושים לפחות 3 שכבות, למעלה מורחים את הקרם שנשאר ומקשטים עם סוכריות או מגרדים שוקולד בפומפיה......... מכניסים למקרר ובתאבון

אירובי

New member
שאלה קטנה :)

האם צריך להקציף את השמנת לקצפת.? או שמספיק מטרף ידני?? אם צריך מיקסר זה בעייתי קצת

אפשר גם מעל העוגה

לצפות בשכבת שוקולד, זה ממש להיט אם יש לך דרך להמיס שוקולד. ממיסים שוקולד עם מרגרינה ומורחים מעל ושמים במקרר לקרר קצת. המתכון שלי דומה לשל אמאשל בתאל חוץ מהעובדה שאני מטבילה את ההביסקוויטים בתמצית רום מדוללת במים או משקה חריף אחר, זה נותן טעם נוסף מעניין אבל בהחלט אפשר לוותר.

למעלה