עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

היי בננות... יש לי שאלה אלייכן בקיץ שעבר הורדתי שיערות במשפעה עם שעווה בקו הביקיני, וזה לא הלך כ"כ כאב לי נורא ונהיה לי אדום\= בטח חלק ממכן מבינות אותי.... ניסיתי לעשות בגילוח יצא נחמד רק שיצאו גם פצעים בקו של הביקיני.. מה אני יעשה עם זה?! מקווה שיהיו לכן פתרונות בנתיים לילה טוב לכולכן...

the evil 1

New member
שאווה או גילוח?

1. אם את לא רוצה פיצעונים אחרי גילוח תימרכי על העור רטוב אחרי הגילוח שמן תינוקות, גם לי יש עור גריש. 2. שעווה - בפעם הריאשונה זה תמיד הכי כואב ! זה תמיד אדום לפחות יום שלם אחרי, לדעתי שעווה זאת השיטה הכי נוחה. 3. תיקני בבית המרקחת מישחה בשם ביאפין, שימי אותה גם אחרי גילוח ואם תחליטי לעשות שעווה אז שימי ביאפין הוא יוריד את האדמומיות מהר יותר. 4. בשום פנים ואופן לא להישתמש במכונה להשרת שער !!!!

PainterJane

New member
אה :)

גם אני מתחבטת בבעיה הזו. שעווה כואב, גילוח מעצבן. מה שאני הכי שונאת בגילוח הוא שהוא מרחיב את שטח העור השעיר. אם יש דבר שאני שונאת בלהיות אשה - להוריד שיערות. תנו לי לסבול מכאבי מחזור, אבל ששיער גוף יחשב סקסי פתאום!

:)

תודה עזרתן לי. אני ינסה לעשות את זה נראה מה התוצאה. ויש לי עוד שאלה אם אני מורידה עם שעווה כבר, אז על איזו שעווה אתן ממליצות?

the evil 1

New member
אם את לא יודעת לעשות

אל תעשי לעצמך, את עלולה לעשות לעצמך סימנים כחולים או ליפצוע את העור. תני לחברה שלך שיודעת ועשתה לעצמה ולאחרות, או לכי לקוסמטיקאית.

טושית18

New member
אינפרא יקר...וגם נורא מביך

אם נניח אני רוצה להסיר מכל האיזור? כולל מפשעות והאיבר עצמו...שיהיה חלק...נורא מביך ובטח גם כואבבבבב

למעלה