עזרה בבקשה

nivw

New member
באמת שאין לך אלוהים

מצטער להדחף, אבל אני מרגיש צורך לזרוק מילה (כי אתה שבתה על הקטע עם השוקולד יותר מידי) כבודו של השוקולד במקומו מונח. לדעתי לפחות. שמדעני הדור יתכסו חומרים לטיפול בהשפעות הלוואי. אגב אני בעד פעילות ארובית ארוכה לניטרול עודף הסוכרים של השוקולד. האמת שאני בדרך כלל אוכל את הוקולד אחרי. לא משנה. לסיכום: בבקשה לא להציע דיבה לשוקולד,מרטיני בינקו,עיתון הארץ ודיוק אלינגטון. אוקי? ניב דרך אגב הג"ש שליד אינטל בחיפה יהיה של חברת חשמל, די משעמם לטעמי

TheIllustrator

New member
עוד גורד שחקים מוזר! ../images/Emo6.gif

מה פה קורה פה!?
כולם מעלים תמונות שלהם??? אני עוד עלול להתפתות ולהעלות לפורום תמונות עירום שלי בחברת צביקה פיק ואורן מהפורום! LOL
(יש לנו תמונה משותפת על המזח ביפו! LOL
)

Secular

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני מעדיף תמונת ערום של השפנפנה שלך...
בכל מקרה,הדוגמנית פיקה צביק הייתה צריכה לפרוש מזמן לגמלאות בירוחם, שם מקומה

TheIllustrator

New member
למה עירום? הפרווה שלה

זה ממש היהלום שבכתר! רך כמשי!
ואגב, שאלת מה השם שלה... אז ככה, אין לה בדיוק שם... אפשר לקרוא לה בכל שם של חיה. (קוף, דב פנדה, תנשמת, נמיה, שפן, ג´וק, צביקה פיק, חתול, ארנב, תולעת... מה שבא לך!
)

TheIllustrator

New member
ברוך הבא לפורום ארז!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מקווים לשמוע ממך כמה שיותר! אגב... אתרים לגורדי שחקים תוכל למצוא הן בשורה החמה של הפורום, או באזור הלינקים שלו!!! יש שם מגוון דברים מעניינים... (ויהיו עוד בעתיד הקרוב) או באדיבותו של עמרי שהעלה לפורום שמות של אתרים.
(יופי עמרי, חנפן! LOL
)

Secular

New member
איזה התחנפות!!!

תפסיק להתחנף כבר!! ו.............תצייר ג"ש באר שבעיים כפי שהבטחת, אם לא!!אני אסדר לך בומבה של חקירה אצל השב"כ הרומני
!!!

fireman

New member
ברגע שליאור יצייר גורדי שחקים

באר שבעיים אני אלך עם איטריות על הראש

fireman

New member
אתה ועמידר יכולים להקים שותפות

לשניכם אין מילה! ד"א אתה מתקמצן להחזיר טלפון יא אבו קמצן

למעלה