עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני מחפש להוריד מטוסים של חברת אל על לפלייט סימולטור 2004 אם מישהו מכיר אתר שיש שם הורדות למטוסי אל על(שיש להם את שתי הקוקפיות ולא רק אחת) יכול לתת לינק לאתר וחוץ מזה ניסיתי באתר www.simviation.com ואין שם אפילו מטוס אחד של אל על שיש קוקפיות אז אם מישהו מכיר אתר של הורדות של מטוסי אל על עם שתי הקוקפיות אשמח מאוד אם יתן לי את הלינק אליו תודה מראש יוני.

אבירן171

New member
אתה שאני הורדתי ממנו כמה מטוסים

שלהם זה האתר של חברת OpenSky והכל בחינם. אני הורדתי ממנו את הB744, B737 וB767 כולם של אלעל(והורדתי B742 של UNITED ועוד B744 של DELTA). כולם טובים. אני אישית צירפתי אליהם סאונד איכותי יותר(לפחות לאלו שבאו בלי סאונד) ואולי גם קוקפיט אחר. אבירן..

אבירן171

New member
כן, הכל שם זה לFS

שכחתי להגיד שגם הורדתי B757 של אל על משם(האף שלו נראה כמו של הקונקורד.......) אבירן..

krukshenks

New member
לא

אבל אין מה לעשות חוץ מלהוריד ולבדוק אם זה לFS2004 - אבל רובם המוחלט כן

תגיד לבואינג 757 שהורדתה

יש לו שתי קוקפיוט?או שעשו אותו חפיף כמו כולם?

אבירן171

New member
יש לו קוקפיט מיוחד שדופק לי ת'פרימי

(FPS). הוא כל כך טוב שאתה רואה את הכנפיים בהרבה זוויות ומשוכלל, רק שהוא דופק את הפרימים ואני בקושי זז איתו.. אז איני מרבה לעשות איתו טיסות מאז הפעם האחרונה שנחתתי אל תוך 767 שהיה בריצת המראה(הדראק הזה זז לי מרוב שהפרימים היו נמוכים ולא הייתי על המסלול שלי...) אבירן..

סליחה על עומס השאלות

אבל יש קוקפיט רגיל ויש וירטואל קוקפיט אז השאלה שלי היא אם יש לו בקוקפיט הרגיל והוירטואל קוקפיט את כל השעונים והכיבוי מנועים וכל הדברים האלה? או שזה קוקפיטים שהם רקים לחלוטין?

אבירן171

New member
ברור שיש... הדראק הזה לא זז לי*

תראה איך הוא נראה מבחוץ ותגיד מה דעתך: תמונה אל תסתכל על האף ככה, הוא באמת נראה כמו קונקורד.. אני לא יודע אם במציאות זה גם ככה וזה משהו שאני הולך לבדוק ולהביא לך תשובה במידה ותרצה. אני חושב שגם יש לך SHIFT+9 מרוב כל הדברים.. אבירן..

למעלה