עזרה בבקשה

utopia82

New member
עזרה בבקשה

אני משחק ב FM2007 עם הפועל עכו. סיימתי עונה ראשונה ואני לא מצליח לחדש חוזה עם אף איש צוות: מאמנים, סקאוטים ופיזיותראפיסט. אני נותן להם בחוזה את המשכורת שהם מבקשים (אין למועדון משאבים למשכורת גבוהה יותר) והם לא מסכימים לחתום על חוזה חדש. אני גם לא מצליח להביא מאמן או סקאוט חדש לקבוצה. מה אפשר לעשות כדי להעריך למאמנים את החוזה? או שזה בכלל באג ופשוט צריך להוריד עדכון.

ran819932

New member
......

איזה מאמנים ניסית להביא מאיזה קבוצות? אם ניסית להביא מאמנים מקבוצות גדולות אז ברור שהם לא ירצו כי המשכורת נמוכה וגם אתה קבוצה קטנה. איזה ליגה אתה עכשיו? עלית ליגה? ואם המאמנים והסקאוטרים עשו עבודה טובה והציעו להם מקבוצות אחרות יותר גדולות אז בגלל זה הם רוצים ללכת. תנסה אולי לבקש מההנהלה עוד תקציב למשכורות ואז אם ההנהלה תסכים תציע למאמנים חוזה עם יותר כסף.

utopia82

New member
..

ניסיתי להביא מאמנים מובטלים לקבוצה.כל אחד ביקש משכורת שהנהלת הקבוצה מקצה. אף מאמן מהקבוצה לא קיבל הצעה מקבוצה אחרת. התחלתי לשחק מובטל. באתי לקבוצה כשהיא היתה מתחת לקו האדום וסיימתי במקום התשיעי. שחקנים חדשים אין לי בעיה להביא לקבוצה.

ran819932

New member
אני גם כמעט לא מצליח להחתים

זה קשה להחתים מאמנים כי המאמנים רוצים להיות מנג'ר אז הם לא מסכימים. אני אף פעם לא החתמתי בfm 2007 מאמן. אז אני לא יודע כל כך איך לעזור. העצה היחידה שאני יכול לתת היא שתנסה לבקש עוד תקציב למשכורות ואז תוכל להציע למאמנים שכר יותר גבוה ואולי הם ירצו לבוא.

למעלה