עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

בוקר טוב, אני מנסה להפתיע את חבר שלי לכבוד יומולדת ולקנות לו כרטיסים למשחק (וללכת איתו כמובן). הבעיה היא שלא הצלחתי לראות מתי חיפה משחקים ואיפה. איך אפשר לראות את זה? (הצלחתי לראות רק לגבי המשחק של שבוע הבא ולא לגבי משחקים בתחילת פברואר). יש אופציה להזמין כרטיסים און ליין או טלפונית? למישהו יש מושג? :) תודה בכל אופן!

R E k

New member
אממממ

שימי לב!! יכול להיות שראית במקום מסוים שמשחק כלשהו הוא ביום שבת, ה-13.1 (התאריך הוא סתם דוגמה, זה יכול לקרות גם ב-28.2 לדוגמה)..יכול להיות שזה טעות וזה בכלל יום אחרי זה, או חודש אחרי בגלל התחייבויות של מכבי חיפה לאירופה ולטלוויזיה..כדאי לבדוק שהפרטים הם מעודכנים אני מניח שהמנהלים פה יוכלו לעזור יותר..בכל מקרה, בקשר למקום המשחקים, אני חושב שאני יכול לעזור.. מחזור 15: בני יהודה - מכבי חיפה, המשחק בבלומפילד, ת"א מחזור 16: מכבי חיפה - הפועל ת"א, המשחק בקריית אליעזר, חיפה מחזור 17: הכח ר"ג - מכבי חיפה, המשחק בר"ג מחזור 18: מכבי חיפה - מכבי הרצליה, המשחק בקריית אליעזר, חיפה מחזור 19: מכבי חיפה - בית"ר ירושלים, המשחק בקריית אליעזר, חיפה מחזור 20: הפועל פ"ת - מכבי חיפה, המשחק בפ"ת מחזור 21: מכבי חיפה - מכבי ת"א, המשחק בקריית אליעזר, חיפה מחזור 22: הפועל כפ"ס - מכבי חיפה, המשחק בכפ"ס בהצלחה.. תבלו!

Olympic Hero

New member
האתר של גרבר

כאן. באופן אישי הייתי מציע לך לקחת אותו לאחד המשחקים הגדולים. נגד צסק''א בגביע אופ''א, המשחק יהיה בבלומפילד. אבל יש בעוד שבוע משחק נגד הפועל ת''א. את כמובן יכולה להזמין גם טלפונית דרך המספר הבא:04-8384777. אם יש עוד שאלות, נשמח לעזור ולענות לך עליהן. ואגב, נצל''ש קטן - החלה מכירת הכרטיסים לצסק''א בשביל מנוים בלבד. ב-11.1.07 תפתח המכירה לכולם. המחירים מאוד יקרים ד''א. 80 נוער, 110 מבוגר.

Benn Is Kane

New member
בקשר למחירים...

מאחר ועברנו שלב, זה דיי ברור שהכרטיסים יעלו יותר. הם אומנם הכפילו את המחירים (120 ל-2 משחקים, 110 למשחק אחד), אבל זה היה ברור שהמחירים יעלו. המחירים האלה הם בשביל הכרטיסים למנויים של יציעים 2-4? אני אלך הימים הקרובים להזמין את הכרטיסים שלי...

Olympic Hero

New member
לא התעמקתי יותר מידי בניסוח

אבל יש שם איזה שהיא הגבלה. תכנס ללינק ששמתי בהודעה הקודמת, יש שם מידע יותר ספציפי מהאתר עצמו.

המון המון תודה!!!

תודה על כל התגובות. אני מחפשת משחק בתחילת פברואר למרות שלא קריטי אם זה באמצע פברואר. ראיתי שחיפה משחקת מול ביתר י-ם ב- 3.2, בתור אוהדים הייתם מעדיפים כמתנה כרטיס למשחק מול ביתר או לזה של צסקא? אישית בתור אחת שצריכה לבוא איתו גם למשחק הייתי נמנעת מביתר, אבל מה באמת משמח יותר אוהד?

Olympic Hero

New member
2 ו-13 הם הכי טובים

וגם יקרים יותר בהתאם. אני חושב שגם המשחק מול בית''ר יהיה מעולה, ככה שרק תחליטי לאיפה יותר נוח לך להגיע. קריית אליעזר או בלומפילד.

למעלה