עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

הבת שלי בת 9 וחצי חודשים.אם את זוכרת,הייתה לה קצת עצירה בעליה במישקל כי היא הייתה פעמיים חולה עם חום והקאות.לפני חודש הייתה השקילה האחרונה שלה,בה היא עלתי יפה.מאז לא נישקלה.(גם את אמרת לי להפסיק לשקול אותה כל כך הרבה...) עכשיו יש בעיה חדשה:בשבוע האחרון הלילות הם ממש סיוט.הילדה יונקת ונירדמת עלי,אבל ברגע שאני שמה אותה במיטה היא מתעוררת.זה יכול להמשך ככה גם יותר משעה.וכשהיא כבר נירדמת,היא לא יושנת יותר משעה,ושוב יונקת עד שנירדמת,או שיונקת ממש מעט ונירדמת תוך דקה,אבל אי אפשר לשים אותה במיטה כי היא מתעוררת ובוכה. ניסיתי לשים אותה איתי במיטה,אבל זה רק מעיר אותה יותר כי היא נעמדת ומתחילה לשחק. במשך היום היא גם נודניקית ,ורוצה רק ידיים. מה את אומרת על זה?זה קשור להנקה?צריך לשקול אותה כדי לראות שהיא עולה במישקל?צריך אולי לקחת אותה לרופא כי אולי כואב לה משהו? מבחינת יציאות,היא בסדר גמור.טיטולים ספוגים בשתן,וקקי בין 2-3 פעמים ביום. מקווה שתהיה לך עצה,כי אני כבר כמעט לא ישנה,ואני לא יכולה להשלים שעות שינה ביום כי יש לי עוד שני ילדים ,בן 4,ובת שנתיים,ככה שזה ממש קשה...

מנסה להקפיץ

היא גם עושה לפעמים צפצופים כאלה עם השפתיים והלשון.זה אומר משהו על רעב?

כל כך מבינה אותך../images/Emo24.gif

הבן שלי בן 9 חודשים ושבוע, מאז ומתמיד לא ישן משהו אבל השבוע האחרון פשוט סיוט- בדיוק כמו שאת מתארת, אי אפשר להחזיר אותו למיטה או להביא אותו למיטה שלנו כי הוא מתעורר. גם במהלך היום רוצה הרבה על הידיים ורק אותי...יש כמה אפשרויות: 1. שיניים/חניכיים (גם אם לא ממש רואים שמשהו מתבשל...) 2. חרדות פרידה שמתחילות בגיל הזה (ושנת הלילה היא סוג של פרידה...) 3. יש מלא וירוסים עכשיו ויתכן שהם נלחמים באיזו מחלה ואז אנחנו לא ממש רואות סימפטומים אבל הם מעוכים כאלה... בכל מקרה, אני החלטתי שע"מ לישון כל האמצעים כשרים ובלילה האחרון ישנתי על מזרון הפעילות לצד המיטה שלו- ויחסית יכלתי לתפקד היום... נתנחם שזה וודאי זמני ויחלוף כמו שזה בא... שיהיה לנו לילה טוב אמן!

ובדקת את העניין?

אמרו לך שזה נורמלי?אמנם צרת רבים חצי נחמה,אבל זה עדיין קשה...אם הייתי יודעת שזה נורמלי,ושזה שלב שחולף,היה לי יותר קל להתמודד עם זה...

הייתי אצל רופא הילדים

וגם בטיפת חלב אמרו שזה כנראה החניכיים- אבל מי באמת יודע מה מציק להם...

למעלה