עזרה בבקשה

alon1789

New member
עזרה בבקשה

כמה קב"א צריך בשביל "פקח טיסה" ו"חובש"....תודה רבה

alon1789

New member
עוד משהו

כמה קב"א צריך בשביל פיענוח תצלומי אוויר? גל"צ?

alon1789

New member
את בטוחה?

את אומרת כי את יודעת במדויק או שאת סתם מנחשת?

alon1789

New member
משהו נשמע לי תמוה...

הסימול עברית שלי לא 9 כי אני יודע על כמה טעויות שהיו לי... וקשה לי להאמין שקיבלתי קב"א 54+ והתפקידים ה"נחשקים" היחידים שקיבלתי הם חובש, פקח טיסה, ומפענח תצלומי אוויר... בכל מקרה, מאיפה אתם יודעים את כל הפרטים האלו?

alon1789

New member
ועוד משהו חשוב...

שרשמתי שקיבלתי גל"צ, התכוונתי שקיבלתי אותו בדף האחורי של השאלות, לא ביחד עם שאר המקצועות... תודה..

לגלות לך סוד?

הם לא יודעים.. הם מנחשים כי הם -שמעו- וכי מישהו אמר להם שהוא יודע ושאמרו להוא שהוא מכיר שזה רק מעל 54 וכו' וכו'..

onix 88

New member
אני מניח שלגבי דוברות ומידע אין

הרבה ספקות לגבי התנאים.

אין -הרבה- ספקות

אבל יש ספקות. לא נראה לי שמישהו בלשכ"ג אמר לכם בדיוק את הקב"א והנתונים הנוספים שנדרשים. הרי בסופו של דבר זה לא רק קב"א.

onix 88

New member
מה שאנחנו אומרים נכון

וזה בסדר שזה נמצא בדף האחורי, ככה זה אמור להיות. לגבי התפקידים, תלוי מה נחשב נחשק בעייניך, תעלה את המנילה ונגיד לך.

alon1789

New member
זאת המנילה שלי

דורש מיון: מדריך נוער בסיס, מש"ק הוראה, רכז חוי"ה, מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מנהל תשתיות מערכות מחשוב, תכניתן מפענח תצלומי אוויר חייל בגופי תיאום ותכנון לא דורש מיון: מערך הנהיגה שיטור צבאי שירות בתי הסוהר המערך הטכני בחיל החימוש שיטור אזרחי שירות בחיל האוויר והחלל תיאום וקישור מאחורה: האם ברשותך רישיון רכב? האם אתה מעוניין להגיע למבחנים לאשכול דוברות ומידע (כתב צבאי בגל"צ...)? האם אתה מעוניין להגיע למבחני המיון ללהקות הצבאיות? האם אתה מעוניין להגיע למבחינ המיון לתזמורת צה"ל? אם למדת בחינוך הדתי, האם ובאיזו מידה הינך מעוניין להשתבץ במערך הרבנות הצבאית בצה"ל? תודה רבה...

alon1789

New member
לא בטוח

לא בטוח שצריך 54 בשביל פקח טיסה... בכל אופן צריך פרופיל 64 ומטה!!

א י ןש ם

New member
מה פתאום...???

זה שלא היה לך תפקיד אחד לא אומר שאין לך את הקב"א המתאימה לאותו התפקיד... כידוע יש עוד קריטריונים... וראיתי את זה אצל הרבה אנשים, לדוגמא אצל ידידה שלי אין בכלל את האשכול של מחשבים למרות שהקב"א שלה הוא 54...

זה כנראה

לא הולך רק לפי קב"א,בטח ראו שאני לא מתאים אז לא נתנו לי את זה(וחבל אני יכול להיות אחלה פקח טיסה!)

alon1789

New member
לא יודע אבל..

הדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לברר את הקב"א שלך..

למעלה