עזרה בבקשה!

djdubon

New member
עזרה בבקשה!

שלום לכולם. רק עכשיו גיליתי שיש פה פורום סנוקר וכנראה שאני אחרוש פה קצת :) תמיד אהבתי סנוקר. מכל הבחינות- לצפות ולשחק. מדהים אותי מה שאנשים עושים במשחקים האלה של סנוקר וביליארד. בכלל כל הנושא הזה מעניין אותי מאוד. ועכשיו לנושא- רציתי לשאול, ממי אני יכול ללמוד איך להכות? זתומרת, ראיתי כבר סרטים וגם אבא שלי אמר לי שאם למשל מכים למטה בלבן אז הוא יחזור למטה. אבל אף פעם לא הצלחתי. תמיד הוא קופץ או זה לגמרי מהמסלול. גם בסרטים אז לפעמים הם מצליחים לעצור את הלבן במקום. איך עושים את זה? או המכות האלה שהלבן עוקף את הכדור שממולו ופוגע בכדור שמאחוריו. איך עושים את זה? תמיד התעניינתי ואף פעם לא הבנתי.אבא שלי לא מבין בזה כל כך ולכן אין לי ממי ללמוד. אז אולי יש לכם רעיון? תודה!

9ball master

New member
תשובה....

נראה לי שאתה שם את העגלה לפני הסוס.... לפי מה שאתה רושם, חסר לך ידע בסיסי מאד וחשוב ביותר. הבסיס מתחלק למספר נושאים: 1. עמידה נכונה. 2. אחיזה נכונה. 3. גישה למכה 4. כיוון. 5. מכה. להעביר לך את כל הנושאים הנ"ל כאן בהודעה אחת זה בלתי אפשרי.... אם תרצה תשובה לשאלה ספציפית אז תשאל חופשי וננסה לעזור לך

djdubon

New member
מצטער אם לא התנסחתי טוב

פשוט דיברתי בטלפון תוך כדי. אני מתכוון איך אני אוכל ללמוד "לשחק" עם הלבן. משיכה אחורה, עצירה במקום וכו'. האם יש אתר שמסביר את זה בוידאו או משו כזה? העיקר שלא יעלה כסף :p כל הדברים שרשמת אני כבר יודע, רק הלבן הזה הורס הכל :p

lior02010201

New member
קודם כל דבר מאוד חשוב במשיכה

זה שהמקל יהיה כמה שיותר מקביל לשולחן, לא להכות נמוך מידי בהתחלה בלבן ולחבוט דיי חזק לא לפחד! באיזו רמה אתה משחק ואיזה משחק אתה משחק? עם כדורים גדולים או קטנים? כמה זמן אתה משחק?

djdubon

New member
הממ נחמד. אני אנסה!

הממ שמע אני לוקח את זה רק כתחביב פה ושם. לא משו רציני... אני משחק פעם בשבועיים או בשבוע במועדון סנוקר\ באולינג פה ליד הבית (לא מקצועי אבל לא נורא...).התחלתי לשחק לפני שנה בערך... אני בדר"כ משחק 8בול בגלל שלחברים שאני הולך איתם אין ראש לסנוקר וסתם משחקים כזה חפיף... אבל בעיקרון אני הרבה יותר מעדיף סנוקר. יש שם שולחנות סנוקר 9 ו10 פיט עם כדורים יחסית קטנים לפי מה שהבנתי (יש להם שולחן פול עם כדורים ממש גדולים ביחס לכדורים של הסנוקר, ולפי מה שהבנתי אלה אמורים ליהיות כדורים סטנדרטיים...אז אין לי מושג... :p ). באיזו רמה אני? אין לי מושג. תלוי כמה אני מרוכז באותו רגע ועם מי אני (בדר"כ שאני עם חברים אין לי כוח ממש להשקיע ת'נשמה... סתם משחק חפיף כזה..). זהו בעיקרון המצב שלי. הייתי רוצה להשתפר עוד,ובגלל שאין לי ממש יריבים דגולים ותותחים זה קצת קשה....

lior02010201

New member
נראה לי ואני כמעט בטוח שזה נכון

שעם כדורים קטנים מאוד קשה ללמוד למשוך אחורה את הכדור כדאי לך להתאמן על כדורים של פול אמריקאי (גדולים) השליטה בלבן הרבה יותר קלה שם. והישגים שאליהם אתה רוצה להגיד לא באים סתם ככה! בכל משחק אתה צריך להשקיע הכל! אפשר לנצח מישהו חלש בכל מיני דרכים: לנצח אותו בכדור אחד או בכל הכדורים, לכן זה שיש לך יריבים לא משהו אל תתן לזה לזלז ברמת המשחק שלך במשחק מולם.

G8G8

New member
אתה טועה ומטעה

1. לא חובה להכות חזק בכדיי לבצע Back Spin. 2. מניסיון אישי (אוליי בגלל שאני משחק רק סנוקר בעיקר) יותר קל לשלוט (ספינים וכאלה) על הכדור הלבן בסנוקר (קטן יותר) מאשר בפול. לזה ששאל- מההודעה שלך הבנתי שאין לך אפילו את הידע הבסיסי ביותר, משום כך אתה לא תוכל לבצע את מה שאתה שואף אליו אם לא תלמד את הבסיס באופן תיאורתי וכמובן בתירגול. (אני מקווה שאתה יודע לקרוא אנגלית טוב) אני מפנה אותך לאתר עם הסברים (מצויינים) לגבי כל רמות המשחק בסנוקר, מהבסיס עד למתקדם שביותר. הנה החלק הבסיסי שמסביר איך להחזיק את המקל, איך לעמוד נכון ושאר הדברים הטכניים שחייבים לבצע נכון כדיי לשחק סנוקר בצורה נכונה. http://www.fcsnooker.co.uk/basics/intro_basics/intro_basics.htm החלק של המשיכה לאחורה Back Spin שרצית לדעת נמצא ב"intermediate". בהצלחה.

lior02010201

New member
כתבתי "דיי חזק" ואולי ברמה שלך אתה

יכול להכות גם לחש ולהצליח אבל ככל שמכים יותר חזק ככה יותר נוח!

למעלה