עזרה, בבקשה!!!

עזרה, בבקשה!!!

יש לי בעיה רצינית. דילמה. אני מדברת אם מישהו באיי.סי.קיו כבר שנה, קצת יותר אולי. אף פעם לא נפגשנו. אנחנו מדברים לפעמים שעות ואז לפתע חולף שבועות עד שאני שומעת ממנו שוב. למרות שיש לו את הנייד שלי אם רצה להתקשר. אני בת 21 מהמרכז והוא בן 23 מנתניה. עד לא מזמן לא היה לו רכב וזה היה כביכול "הסיבה" שלא נפגשנו. מאוד כיף לי לדבר איתו אבל אני לא מבינה את ההתנהגות שלו לפעמים. ה שהוא לא מתקשר אליי למרות שיש לו הנייד שלי, זה שהוא "מתחמק" מלהיפגש. אם הוא לא רוצה, למה הוא לא אומר לי משהו? איך אני יכולה לדעת אם הוא רציני או לא לגביי? מה ששכחתי להוסיף ולומר זה... שטכנית אני ראיתי אותו, דרך מצלמת האינטרנט שלו. אבל הוא לא ראה אותי. יכול להיות שהוא ביישן? היו איזה 3 פעמים שאני יזמתי והצעתי להיפגש. הוא אף פעם לא הציע בעצמו אבל תמיד אמר שזה הדבר שהוא הכי רוצה, שניפגש כבר. אבל תמיד היו ה"סיבות" שכבר ציינתי. הוא לא לומד, הוא רק עובד בחנות בגדים, מדפיס הדפסים על חולצות. בתיכון הוא לא למד ועכשיו הוא צריך להשלים ולשפר בגרויות. ואני לעומת זאת לומדת באונ', תואר ראשון בפסיכולוגיה, שנה ראשונה. אולי זה מלחיץ אותו? או שאני סתם מנסה למצוא סיבות? אשמח מאוד לאיזשהו עצה, עזרה בנושא.

לא להלחיץ אותו ומצד שני

לא למצוא בשבילו תירוצים וסיבות. תשאלי אותו תכלס למה הוא מתחמק. אולי זה הזמן לעשות שינוי ביחסים בניכם.

מכיר את זה..

אם הוא לא נפגש איתך יש לו מה להסתיר.. או שכל הזמן הזה הוא שיקר לך לגבי המון דברים והוא מעדיף שהקשר ישאר ווירטואלי והוא ימשיך בחיים הווירטואלים שלו איתך.. או שהוא פשוט מתבייש מעצמו , שמן מידי , רזה מידי , מכוער מידי (בקיצור בטחון עצמי מאוד מאוד נמוך) או שהוא פשוט מ-פ-ח-ד ממך. את נשמעת לי אחלה של בחורה, מלומדת חכמה וגם נחמדה
, לא בזבזת את הזמן שלך שנה כי סך הכל אמרת שדיי נהנת לדבר איתו.. לדעתי נסי את לקחת ממנו את המספר טל' שלו תתקשרי פעם ב.. תנסי לרקח אותו טיפה.. והמלצה חמה חמה חמה אם את נפגשת איתו ולא משנה שאת מכירה או שנה שנתיים שלוש , תעשי לנו טובה לכי עם עוד חברה אפילו שתיים , ואם כבר נפגשים זה במקומות כמו טיילת ת"א (את מהמרכז
) כניסה של קניון עזריאלי , דיזינגוף או אפילו קניון הזהב.. אל תיפגשו בצומת כבישים , במקומות חשוכים ושאין שם יותר מידי אנשים.. אולי ההמלצה הבאה תישמע לך קצת מוזרה אבל את יכולה ללכת לחנות ריקושט הקרובה לבית שלך ולקנות ב 40 שקל גז מדמיעה (חוקי לחלוטין) עדיף נשמור עלייך עכשיו מאשר שנבכה עלייך אחרכ.. בכל אופן המון המצלחה

h a l o o

New member
אולי...

הוא לא ראה תמונה שלך וזה מפחיד אותו? תשלחי לו תמונה ותראי שיהיה יותר פשוט..

סמיילי8

New member
הלווו

איפה את חיה?! מאיפה את יודעת שהוא באמת בן 23?! אל תפגשי איתווו

למעלה