עזרה בבקשה...

למונצלו

New member
עזרה בבקשה...

שלום לבנות/בני הפורום, לפני כחודשיים ילדתי ואני רוצה לעשות ליונתן הקטן מזכרת- טביעת כף יד וכף רגל אבל- לא יודעת באיזה חומר ואיך- הכוונה למשהו שיצא ברור ושאפשר יהיה לשמור אותו שנים קדימה בלי להתאמץ- כלומר- לא מאוד שביר ועדין- יש לכן רעיון?? תודה דלית וכשנחזור לחיפה- מבטיחה לעיין היטב בפורום ולעשות עבודות בכיף עם אלעד בן השבע.....

ברוכה הבאה ורעיונות אפשרות אחת מלכלכת לצבוע את כף הרגל בצבע כמו גואש או צבע על בסיס מים אקרילי להניח דף נייר ולהחתים הרגל . . .ואז להעביר הדף בלמינציה באופיס דיפו וזה יישמר לך ויצורף לך לאלבום . . . אפשרות שנייה להכין תערובת גבס להניח כף הרגל (להטביע) . . . יש לקחת בחשבון שגבס הוא חומר עמיד אך שביר כלומר כדאי ליצוק הגבס בקופסת פלסטיק שקופה עם מכסה להטביע כף הרגל . . .כשהגבס יבש אפשר לשמור על ידי סגירה עם מכסה. . . אפשר בחימר לבן ולמצוא תנור קרמי שישרפו לך החימר ואז ניתן לפני כן לצבוע הכף . . . בהצלחה ואת מוזמנת לפורום עם ילדייך . . .

נילקי1

New member
בגיל חודשיים לא הייתי חושפת

את העור לגבס...למעשה הייתי נמענעת בגיל הזה מכימיקלים ומחכה קצת, גם מזכרת מגיל חצי שנה זה מוקדם מספיק, לא? ואם בכל זאת - אולי עדיף למרוח צבעי אצבעות על הרגל/יד ולהחתים דף נייר ואחר כך לניילן אותו.

נילקי את צודקת אך היא שאלה והצעתי את כל האופציות . . . אפשר לעטוף הרגל עם ניילון נצמד וזה לא מפריע הקמטים של הניילון ליצירה . . . יש אפילו שעושים עם חותמת דיו . . . אני אישית לא עשיתי מאומה בנידון עם בנותיי . . .

למעלה