עזרה בבקשה

• פותח הנושא u*m
  • פורסם בתאריך

u*m

New member
עזרה בבקשה

למבינים שביניכם: התקנתי אתמול אנטי-ווירוס נורטון 2002 והכל תקין עוד - התקנתי את zoneAlarm... שמודיעה לי בכל פעם שתוכנה מנסה לגשת לאינטרנט מהדיסק שלי, או כשיש נסיון לגישה אלי מבחוץ. אז.. קודם כל - * מהו הקובץ lucomserver.exe ? זה ניסה לשלוח מידע ל- 192.116.202.22 הוא מבקש גישה שוב ושוב.. * מהו הקובץ cd_load.exe ??? האייפי זהה לאייפי הקודם. * עוד - קיבלתי הודעה שה- firewall חסמה את (ואין לי מושג מה המשמעות) : TCP PORT 3128 from 194.175.243.241 tcp flags: s מה זה?.. תודה

u*m

New member
../images/Emo10.gif ויש עוד...

נחסמה גישה ל: icmp echo request (´ping´) from 213.8.233.126 ול- tcp port 1214 from 80.194.158.183 (tcp port 21049) (tcp flags:s ??!!!!!!! מישהו מבין???

matan_druker

New member
בקשר לפייר וול..

אם אתה עובד עם חלונות XP (אתה עובד עם זה?) אז ככה...: לוינדוס אקס.פי יש מין מיני פיר וואל משלה.. כל מה שתצטרך לעשות הוא לבטל את הפיר וול מתוך לוח הבקרה... מתן

Scott

New member
ובקשר לזה....

פינג היא למעשה דרך לוודא האם מחשב (כתובת IP) קיימת ופתוחה כרגע לתקשורת, לכן אין צורך להיבהל, פשוט מישהו רצה לבדוק האם הכתובת הזו (זו של המחשב שלך) היתה "באוויר", גם כאן אין בעיה עם עבודתו של הפיירוול (אצלי הוא אחד מתוך 3 - ATGUARD וגם BLACKICE). לגבי ההודעה השניה... ראה את ההודעה הקודמת שלי. כל טוב Scott

Scott

New member
אז ככה (עד כמה שאני יודע)

קודם כל...אין לי מושג מה היא Luvomserver.exe האם זוהי תוכנה שעובדת אצלך ברקע או לא? נסה לגלות (במידה ויש לך Win2k או XP) ע"י לחיצה על Ctrl+Alt+Del היכנס ל-task manager וברר קודם כל בתיקיית Applications אם כזו תוכנה רצה אצלך ברקע ואם לא האם היא רצה תחת Processes (חלקם שייכים למערכת ההפעלה וחלקם תוכניות חיצוניות). לגבי ההודעה השניה...Flag S הוא למעשה Flag SYN אשר משמעותו נסיון לתחילת קשר TCP ממחשב מרוחק שכתובתו היתה כמו שרשום למעלה תחת פורט מס´ 3128. אם לא היית אמור לקבל מידע ממחשב זה, טוב עשה הפיירוול שחסם אותה. אושר ועושר Scott

למעלה