עזרה בבקשה!

עזרה בבקשה!

התינוק שלי בן פחות משבועיים. ביומיים האחרונים בערב הוא אוכל סביבות השעה 21:00 ואז ישן עד כמעט 4:30 לפנות בוקר. ואז במשך היוםפ הוא ונק כל שעה ל 10 דקות ונרדם. כמו כן הוא מתפתל כנראה מגזים. האם אני צריכה להעיר אותו בלילה? והאם הנקה של 10 דקות כל שעה, כל פעם משד אחר לא תגרום לכמות קטנה יותר של חלב אצלי? האם כדאי לשאוב מהצד השני? תודה מראש ושבוע נפלא.....

הוא ונק כל שעה ל 10 דקות ונרדם

Does your baby have enough wet and dirty diapers? At least 4-6 wet diapers and at least 3-5 kakis that are yellow and liquidy? Has he returned to his birth weight? If you answered no to either of the above questions, then you need to see a yoetset hanaka as soon as possible, and in the meantime, pump your milk and give it to your baby another way. If you tell me where you live, I will refer you to a yoetset in your area. IN the meantime, try to correct the latch. Look at this article to see how to do that.​

תשובות לשאלותיך

אסתר שלום! תודה על התשובה המהירה! אני מחליפה לו כ5-6 טיטולים רטובים ביממה וכ-3-4 טיטולים עם קקי צהוב. מהבחינה הזאת זה בסדר. עד לפני יומיים הוא היה יונק כל 3-4 שעות ומתעורר בלילה ב-2:00 ואח"כ ב-5:00. ומשך הארוחות שלו היו כ-20 דקות מצד אחד ועודכ-10 דקות מצד שני. ביומיים האחרונים הוא איבד את הסדר וגם כשהוא אוכל הוא לא רגוע, נראה כאילו מתפתל מכאבים. אוכל 10 דקות ונרדם. החלפת טיטול באמצע הארוחה גורמת לו לבכות ולגהק.האם בכל זאת לעשות את זה בכל זאת? בנוסף מאוד אשמח אם תמליצי לי על יועצת. אני גרה באזור (ליד חולון)

Offer the other side after

you change the diaper. That should calm him down. You can call Doris to come and help you see if everything is ok. Her number is: 03 7394537. Let us knwo what happens.​

למעלה