עזרה בבקשה!

asiuta

New member
עזרה בבקשה!

שלום לכולם! לפני כשבועיים החתולה שלי התחילה לשלשל ולהקיא, לקחנו אותה לוטרינר והוא המליץ על טיפול בעזרת דיאטה, היא אכלה אוכל משימורים של הילס ואח"כ אוכל וטרינרי של רויאל קנין, לאחר כשבוע מצבה השתפר והיא הפסיקה לשלשל ולהקיא אך לצערי הרב היא איבדה עניין באוכל בכלל, היא בקושי אוכלת וכמעט לא שותה, ניסיתי לערבב לה קצת שימורים עם האוכל אבל היא אוכלת ממש מעט ומאבדת ענין, בנוסף (כנראה מאובדן האנרגיה) היא ישנה כל היום ובקושי זזה. כרגע היא נראית כבר טיפה יותר טוב, היא כבר אכלה קצת לבד בלילה ומגלה יותר עניין במשחק. יש משהו שכדאי לעשות כרגע?

הטורינר שלכם בתמונה?

צריך להמשיך את הקשר איתו - הוא הרבה יותר מעורה במקרה, ויצטרך להחליט אם קצב השיפור מוצא חן בעיניו. בינתיים, מאד חשוב שלא תתיבש - לעודד אותה לשתות, אפילו עם מזרק, ולוודא שהיא משתינה מספיק.

asiuta

New member
תודה רבה

חוסר העניין באוכל החל בחג ולא הייתי בטוחה עד כמה זה דחוף, לכן כרגע הוטרינר לא בתמונה. אני נותנת לה לשתות כל שעתיים בערך משהו כמו 14 מ"ל והאמת שעכשיו היא נראית הרבה יותר טוב מאתמול, חוץ מזה שהיא לא כל כך אוכלת (רק כשאני נותנת לה מהיד שלי וזה לא יוצא הרבה). יש סיבה לערב את הוטרינר עכשיו או שאפשר לחכות עד מחר?

אם היא במגמת שיפור

אולי זה יכול לחכות עם זאת, אני יודע שאני כוטרינר מעדיף לשמוע על המצב, ולקבל את ההחלטה בעצמי. אם מחר יתברר שמשהו לא בסדר, גם אתם וגם הוטרינר תרגישו לא נעים. יכול להיות שעדיף להרים לו טלפון - ושיחליט אם זה מצריך התיחסות תחליטו אתם לפי הכרותכם איתו ותחושת הדחיפות לפי מצב החתולה.

asiuta

New member
שוב תודה

כרגע היא נראית במגמת שיפור, והיא שותה יותר. אני אצור קשר עם הוטרינר עוד היום.

למעלה