עזרה בבקשה

king30

New member
עזרה בבקשה

ככה אני נוהג טוב אבל הבעיה שלי העיקרית זה צמתים,לעבור נתיב,זכות קדימה אז 1. כשאני נוסע על כביש בעל יותר משני נתיבים ואני רוצה לפנות שמאלה אז אני פונה שמאלה ואז אני ממשיך לנסוע ועובר לימין או שאני יכול להמשיך לנסוע בנתיב הזה? ובאיזה נסיבות אני חייב לעבור לימין? 2. כשאני נוסע על כביש בעל יותר משני נתיבים ואני בנתיב הימני ואני רוצה לעבור לנתיב השמאלי בשביל לפנות שמאלה אבל בנתיב השמאלי מלא מכוניות נוסעות והם לא נותנות לי לעבור לנתיב השמאלי מה אני עושה? 3. מרוב שאני מרוכז על הכביש אז אני לא שם לב לתמרורים שבצדי הדרך מה עושים במצב כזה? תודה מראש :)

תשובות

1. אתה חייב לעבור לנתיב הימני (אלא אם כן אתה בשמאלי עכשיו ואתה רואה בהמשך מכונית שעומדת בנתיב וחוסמת לך אותו, או משהו אחר. דבר כזה נקרא תכנון נסיעה. כשמזדמן צריך לחזור לימין. 2. אין כזה דבר לא נותנות לי לעבור.. אם אתה רואה שאתה מתקרב כבר לצומת תאט את האוטו כמה שתצטרך ותחכה להזדמנות להכנס וברגע שתהיה לך אחת פשוט תאיץ ותכנס מהר. 3. אם אתה מרוכז בכביש, אז ההיפך, אתה צריך לשים לב לתמרורים. אולי אתה מתכוון שאתה עדיין מרוכז באוטו ובתפעול שלו. בכל מקרה, יש לך עיניים, תפתח אותן חחחח...

mikeyy

New member
לגבי 2 - לא נכון

אם קורה נגיד...למשל היום קרה לי: המורה אמר לי לפנות ימינה (לעלות על גשר) אבל היו בנתיב הזה כמה מכוניות מאחוריי - ולכן לא יכולתי להכנס. אסור להאט יותר מידי את האוטו ולחכות- במיוחד לא בכביש בו נוסעים לפחות 70 קמ"ש, כי מה לגבי אותם מכוניות שאחריי?? אני מפריע להם סתם.

aviGODFATHER

New member
סעיף 3

גם אני הייתי ככה בשיעורים הראשונים שלי (בערך 5-10 שיעורים)... לא הייתי שם לב לתמרורים כי הייתי מרוכז בכל מיני דברים אחרים, והמורה כל פעם היה "מעיר" אותי לפני שיש תמרור. עם הזמן התחלתי לשים לב לתמרורים ועכשיו אני תמיד שם לב אליהם, ואין סיבה שאצלך זה לא יהיה ככה... איזה שיעור אתה?

aviGODFATHER

New member
אז מצבך נורמלי לדעתי...

גם אני שהייתי בערך שיעור 12 עדיין לא כ"כ שמתי לב לתמרורים

king30

New member
טוב הבנתי פחות או יותר תודה רבה

עם יש לכם עוד משהו להוסיף אז בבקשה

לולהההה

New member
אולי אתה לא רואה תמרורים

כי אתה מסתכל על הכביש רק קדימה מלפני האוטו צריך להתסכל על הכביש למרחק