עזרה בבקשה!

omer2313

New member
עזרה בבקשה!

לקראת הבחירות הבאות עלינו לטובה ברצוני לדעת מהן ראשי התיבות ר"צ שנכללות בשם מר"צ אני יודע את מקורן במפלגת ר"צ אבל מה פירוש ראשי התיבות תודה לכל

omer2313

New member
מצטער לאכזב אותך

אני לא יודע לגבי רצ אבל מר"צ מורכב ממפ"מ ורצ ואם אתה לא יודע עדיף שתשתוק

עומר אתה טועה ובגדול ,

מרצ זה ממש לא ראשי תיבות של מפ"מ ורצ מהסיבה הפשוטה שגם שינוי הייתה פעם חלק ממרצ. מרצ היא כלל לא ראשי תיבות אלה שם של מפלגה.שמאל קיצונית אבל עדיין מפלגה

עומר, למה להיות רשע ולהעליב?

תיכנס לאתר המפלגה, תיכנס לוויקיפדיה, תיכנס לאיפה שאתה רוצה. רק אל תנסה להעליב, אם אתה בעצמך לא יודע...

uzikarin

New member
עומר צודק זה חיבור של מפ"ם ורצ

והסיסמת בחירות בשנה של האיחוד היה הכוח לעשות את השינוי או משהו כזה שכלל גם את שינןי בפנים.

omer2313

New member
חברה

באמת לא באנו לעשות צחוק מהעבודה ומי שלא יודע שיחסוך את זמן הקריאה של השטויות האילוולענין: מר"צ הם אכך ראשי תיבות ומי שלא יודע שבעברית הסימן הבא: " מראה על ראשי תיבות יש לו בעיה רצינית וחוץ מזה שאני יודע בפירוש ומי שרוצה פירוש שיסתכל למעלה. עכשיו אם באמת אבל באמת יש פה מישהו שאפשר לדבר איתו ברצינות שיפנה אלי כי אני לא מוצא תשובה... תודה

גיחי גיחי

טוב. פעם האחרונה שאני אסביר לך. יש הבדל בין ראשי תיבות להלחם. מרצ זה הלחם של מפ"ם ורצ. כמו שרמזור זה לא ראשי תיבות. הציניות והיהירות שלך עלו לי על העצבים, לכן תהיה זו תשובתי האחרונה בשירשור זה.

omer2313

New member
קיבלתי את תגובתך

קיבלתי את תגובתך תודה על ההסבר רק למען הידע האישי שלי מה ההבדל בין ראשי תיבות להלחם?

למעלה