עזרה בבקשה....

Gesundheit

New member
טוב קצת התקדמתי...

חחח השינה עשתה לי טוב
אני לא יודע אם זה היה בפוקס או שתפסתי את הטכניקה של איך שהגעתי לזה אבל עכשיו המצב שלי הוא כמצורף בציור ואותו דבר גם בשאר הפיאות הצדדיות... אממ את יכולה להגיד לי איך אני ממשיך מפה? חחח אני לא רוצה להרוס כלום

juliuslove

New member
מה שעכשיו נותר לך לעשות זה

להתחבר לקישור ששלחתי לך מקודם ולהמשיך לפי ההוראות. אני רק אוסיף עוד דבר מהשלב הזה המהלכים נהיים פחות ופחות הגיוניים אז צריך לשנן אותם או להשתמש בשיטות אחרות לפתור את הקוביה(למשל יש שיטה שבאותו שנתתי לך קישור יש קישור למטה) בהצלחה

Gesundheit

New member
המשכתי לפי ההוראות...

ואני מנסה כבר איזה 8 פעמים לעשות את השלב הבא (הוא רשם שאחרי 4 זה מסתדר) וכל פעם משהו לא עובד... כרגע הקובייה שלי נראית ככה... וכל פעם אחרי השלב הבא יש 2 פינות מהצבע ההתחלתי שצריך לסדר... אז יכול להיות שאולי אני לא מכניס אותם טוב או משהו...

Gesundheit

New member
אופס...

לא קראתי את ההוראות של השמאלה וימינה טוב... טעות שלי... טוב בינתיים תתעלמי בינתיים מהבעיה האחורנה אבל בטח עוד מעט יהיו עוד בעיות... סורי על השיגועים

Gesundheit

New member
טוב עכשיו אני תקוע בשלב....

"על המהלך הזה צריך לחזור (בדרך כלל) ארבע פעמים, עד שהשכבה השנייה מסודרת, . מה שעלול לקרות, זה מצב בו קובית הצד שאתם צריכים נמצאת במקום, אבל הפוכה, . אז מהלך אחד, כאילו אתם מנסים להכניס קובית אחרת לשם, יוציא אותה, ותוכלו במהלך נוסף להכניס אותה בחזרה." לא הצלחתי לבצע את המהלך כדי לסדר את הקובית האחרונה

elik222

New member
הנה עוד מדריך ברור!

צריך בהתחלה לצייר באיזה מצב נמצאת הקוביה שלך וללחוץ SOLVE וזה מראה את הפתרון אבל צריך לדייק הציור... http://www.wrongway.org/cgi-bin/cube/cubexcgiin?!cube-123326411555555555416614341233434316231663262426142426

למעלה