עזרה בבקשה....

Gesundheit

New member
עזרה בבקשה....

אני מחפש מדריך איך לפתור קובייה הונגרית... חשוב שהוא יהיה בעברית כי אני לא משהו באנגלית ואם אפשר כמה שיותר מפורט כי קראתי כמה מדריכים ומאף אחד מהם לא הצלחתי ללמוד... תודה מראש...

Gesundheit

New member
את זה כבר היה לי...

ולא כל כך הבנתי את ההסברים... למישו יש אתר יותר מפורט או מוכן לנסות להסביר לי את השלבים?

Gesundheit

New member
דוגמא למשו שלא הבנתי בהסבר...

איך אני מגיע למצב אחרי שסידרתי איקס שבוא אני מביא את הקוביות פינה ומשלים פאה וגם שהשכבה הראשונה תהייה מסודרת באותם צבעים? אני מצליח להרכיב פאה אבל בלי שכבה מסודרת...

juliuslove

New member
לא ממש הבנתי את הבעיה...

אתה מדבר על השלב השלישי-סידור האיקס?מה בדיוק הבעיה?

Gesundheit

New member
חחח לא אני יותר בהתחלה....

כשאני מסדר את התחתית הוא אומר בהתחלה לסדר את הקוביות הצדיות ורק אחרי זה את הפינתיות כדי שהשכבה הראשונה תצא גם טוב... אבל משום מה היא לא יצאה לי טוב...

juliuslove

New member
נראה לי הבנתי מה הבעיה...

אתה צריך לשים לב לסדר את קוביתיות הצד בהתאם לקוביתיות המרכז כמו בתמונה המצורפת

Gesundheit

New member
טוב אני מסתבך עם זה יותר מדי...

כנראה אני אצטרך לחכות שמישהו שיודע לפתור את זה יסביר לי פנים מול פנים...

juliuslove

New member
לא רוצה שתתבאס אנסה להסביר יותר טוב

לכל מקום בקוביה יש קוביה קטנה מתאימה(אחת בלבד!) אתה צריך אחרי שאתה המחליט באיזה צבע תהיה השכבה הראשונה לבחור קוביתיית צד שנמצאת ליד קוביתיית המרכז בצבע שבחרת... אני מקווה שעד פה הכל ברור.. לאחר מכן אתה צריך למצוא את הקוביה הקטנה המתאימה למקום הזה... למשל אם תסתכל בציור שהוספתי, את התראה שקוביתיית הצד הימנית יכולה להיות הזאת שמצד אחד היא כחולה ומצד שני ירוקה(יש רק אחת כזאת בקוביה), אחרי שאתה מוצא אותה בקוביה אתה פועל לפי ההוראות בדף האינטרנט... חבמקווה שעזרתי...ל שסתם תוותר, כשתבין את העיקרון הזה כבר תסתדר משם

Gesundheit

New member
תודה רבה לך בכל מקרה על ההשקעה...

אתה יודע לפתור את הקוביה בלי כל ההסברים? וזה נהיה יותר מסובך משם במידה שאני אצליח?

juliuslove

New member
אתה אולי בן אבל אני בת!!!

פחות או יותר יודעת לפתור ללא הסברים, הדבר הכי חשוב בשלב שבו אתה נמצא הוא להבין איך כל העסק פועל, הכוונה ללהבין איפה כל קוביה קטנה אמורה להימצא... אם תשלח לי ציור של איך הקוביה שלך נראית ומה ברצונהך לעשות אז אולי אני אצליח להסביר באופן יותר ספציפי...

Gesundheit

New member
סליחה....

כרגע סידרתי איקס בשכבה העליונה ומתחת לכל קוביית צד בשבכה העליונה יש שני קוביות מאותו צבע... קצת קשה להסביר... בכל מקרה הגעתי לזה בפוקס... כאילו אני יודע להגיע תמיד לפאה מאותו צבע אבל לזה הגעתי דיי במזל

juliuslove

New member
מה שעכשיו צריך לשעות זה

למצוא קוביה קטנה שמצד אחד תהיה בצבע אדום מהצד השני כחול ומהצד השלישי צהוב ולשים אותה בפינה המתאימה.. אם תראה לי איפה הקוביה הקטנה נמצאת אולי אפילו אצליח להסביר איך לעשות את זה

Gesundheit

New member
היא פה....

חחחח אבל איך אני אדע לשים אותה לבד שם פעם הבאה? רק אימון? או שיש טכניקה ברורה?

juliuslove

New member
יש טכניקה

פשוט בדף האינטרנט שהבאתי לך אין אותנ כי היא ממש פשוטה אני אסביר לך אותה בשלבים(זה יקח קצת זמן אז סבלנות) ואז תנסה למצוא בה היגיון ברגע שתבין אז סידור השכבה הראשונה תהיה קלי קלות

juliuslove

New member
הנה

אני מקווה שקודם כל תבין את המהלכים... לאחר שתצליח לבצע אותם אני מציעה לך לנסות למצוא את ההיגיון בהם ולנסות להחיל אותם על קוביות קטנות אחרות (לא בדיוק אותם אלא וריאציות שונות שלהם)

Gesundheit

New member
עעעע אני לא בנוי לזה או משו...

הסתבכתי... קשה לי להבין איך את מצליחה לחבר את הכל... כאילו את מסתכלת על הקובייה בכלליות ורואה מהלכים קדימה ואני כזה מסתכל על כל דבר שאני רוצה להשיג בנפרד ואז שאר הדברים נדפקים... טוב אני הולך לישון אולי מחר תבוא לי הארה.... תודה בכל מקרה על כל ההשקעה

juliuslove

New member
זה נראה מסובך בהתחלה...

כדאי להשקיע כמה דקות בסוף זה סבבה בהצלחה ולילה טוב

למעלה