עזרה בבקשה

t090975

New member
עזרה בבקשה

בני בן 3 חודשים והיום הינו אצל רופא משפחה אחרי שישבת קשה מאוד, הרופא אמר שיש לו פצעים על השקדים כמו ארפס ונתן משחה להרגעה נכון לפעם השלישית שאני מנסה עם המשחה להניק וזה לא עוזר . מה לעשות שהוא יוכל כי אנימפחדת שהוא יפסיק לינוק , במקביל אני שואבת בשביל לא לאבד את החלב. דחוף עזרה . תודה

מה שלומכם היום?

כל הכבוד על השאיבות! הם קונות לך זמן עד שהוא ירגיש יותר טוב. בעזרת השאיבות את גם שומרת על כמות החלב וגם מונעת גודש. האם הוא עדיין יונק פחות מבדרך כלל? האם הוא אוכל מהחלב השאוב? ברגע שהוא ירגיש יותר טוב הכל אמור לחזור לשיגרה. תהיו בריאים! אורית מדריכת לה לצ'ה

האם הוא גם יונק?

אם לא, ואת לא מצליחה לשאוב, כדאי לעבור זמנית לסחיטה ידנית, עד שאת משיגה משאבה חשמלית טובה, ברמת בית-חולים (לא הפשוטה של יד שרה). אם הוא גם יונק, זה לא משנה אם את לא מצליחה כרגע לשאוב, פשוט תניקי אותו כמה שהוא מסכים, והוא יגביר לך את החלב ככל שיתאושש מהוירוס. תהיו בריאים! אורית מדריכת לה לצ'ה

אם המשאבה לא שואבת

את יכולה לנסות להוציא חלב על ידי לחיצה על ההילה (כמו שמוצאים טיפה של חלב), ולאסוף חלב ככה. אני עדיין במתח- האם התינוקת גם יונקת או רק אוכלת מבקבוק? אורית מדריכת לה לצ'ה

t090975

New member
הוא רק יונק

ואני יום שני אמורה לחזור לעבודה . עזרה?

צרת עשירים!

אני כל כך שמחה לשמוע שהוא מרגיש יותר טוב ויונק! . לגבי השאיבה- האם ניסית לשאוב תוך כדי הנקה? ואיך השאיבה בבוקר? אפשר לשאוב קצת כל פעם, ו"לבנות" בקבוק. כאשר תהיה בעבודה יהיה לך יותר קל לשאוב, כי זה יהיה במקום הנקה. אורית מדריכת לה לצ'ה

t090975

New member
שוב שאלה

לקחת את המשאבה לעבודה??? מה אני אמורה לעשות יום לפני שאני מתחילה לעבוד? מתי לשאוב וכמה?(אני יעבוד בערך 5 שעות 6 שעות .

t090975

New member
המשך.....

מה אני עושה בשביל להגביר את כמות החלב שלי?

t090975

New member
.....

עד לפני שבוע הייתי שואבת לפחות בשד אחד 120 ועכשיו בשניהם בקושי 50 מה אני עושה להגביר את החלב דחוף דחוף כי אני לא רוצה להפסיק להניק????????

לקחת משאבה לעבודה

הרבה אימהות שואבות בעבודה, ומביאות את החלב השאוב הביתה עבור היום למחרת. בעבודה מאחסנים במקרר או בציידנית עם קרחונים. זה יכול להיחשב "הפסקת קפה" או אפילו שווה להישאר עוד כמה דקות בסוף היום, העיקר לשאוב פעם או פעמיים באמצע יום העבודה. לגבי שאיבות, לא כדאי לחכות ליום לפני, אלה מעכשיו להתחיל לשאוב עבור הימים הראשונים של העבודה. אם את שואבת 50, אפשר פשוט לשאוב מספר פעמים ביום. זאת הדרך הפשוטה להגביר כמויות. אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה