עזרה בבקשה

ט ל י21

New member
עזרה בבקשה

אני מאוד רוצה לענג את חבר שלי, יש למישהו רעיון כיצד לגוון וליגרום לו שיהנה יותר מה לעשות?

הולמס 30

New member
תשאלי אותו מה בא לו

ותודיעי לו שהיום הוא יום המזל שלו והיום הוא מקבל מה שבא לו ואחרי הלילה הראשון תגידי לו שהוא זכה בעוד לילה כזה וכו' ואח"כ תכיני לו ג'ויינט ענק ותביאי פיצה ונעלי בית והוא יהיה מבסוט בדוק

הזוייה

New member
אין כמו לשחק

במשחק הידוע לשמצה "בא לי.." תשאלי אותו מה חשקה נפשו, אוראלי, אנאלי, בנאלי (נשמע כמו סדרה של קורנפלקס- עוגי, שוגי וקפטן לופי הלכו לים, שוגי טבע, מי נשאר?) תביאי לו כל מיני צעצועים נחמדים (רק אל תקני בטעות את ויבי רורשאך, יש עליו כתמים והוא גורם לדלוזיות, הפלוס בו שהבטרייה לעולם לא נגמרת). תתערטלי מולו, תחשבי שאת על סט הצילום של ה"דוגמניות" ותעשי פוזות של לובשת את הסדרה החדשה של "ויקטוריה סיקרט" או שתלכי לפיצוציה השכונתית, תיקחי 100 גר' גרעינים שחורים, 250 גר' קשיו, 2 בזוקה ו1 חלב. ותגידי שירשום עליי: )

TAAS2

New member
משחק מקדים

אין ספק שמשחק מקדים משפר ומאריך את החויה המינית תתחילי במזמוזים לטיפות ותעברי למין אוראלי אין גבר כמעט שיסרב בעדינות ברוך ובסוף משגל ארוך ומענג

TAAS2

New member
משחק מקדים

אין ספק שמשחק מקדים משפר ומאריך את החויה המינית תתחילי במזמוזים לטיפות ותעברי למין אוראלי אין גבר כמעט שיסרב בעדינות ברוך ובסוף משגל ארוך ומענג

hotman10

New member
יש כל כך הרבה שיטות..

תתחילי למשל- במקלחת משותפת, סיבון הדדי, ירידות, ליקוקים (האם הוא אוהב, למשל, מציצות- נשיכות?). האם הוא אוהב ש"תשאבי" לו את הביצים בפיך? מסאז'. אפר להמשיך כך...

מימדיון

New member
אפשר להציע כמה הצעות?

1. תביאי חברה 2. תביאי חבר 3. תשכרי צוות צילום (או יותר טוב, תזמיני את הצוות של גיא פינס) ככה בקטנה בשליף. אם יהיו לי עוד הארות אני אשתף...

קמרש

New member
אחות ורופא ?

מורה ותלמיד ? מוסכניק וקליינטית ? שני זרים ?

למעלה