עזרה בבקשה

hillaliz

New member
עזרה בבקשה

שלום שני מוטי ואני בן 30 בגיל 18 עברתי תאונת דרכים שהותירה אותי נכה בגפיים תחתונות... בשל כך אני מצנטר את עצמי כדי לתת שתן.. יש לי בעיה קשה ואני מוכן לעשות הכל כדי להיפטר ממנה. מאז התאונה יש לי בשתן באופן תמידי את החיידק אי-קולי רק שעם הזמן זה מחמיר והריח הופך ל בל ת י נסבל בעליל... רציתי לדעת אם יש בתחום הרפואה טיפול כ ל ש ה ו א שיכול לעזור? (בנוסף אני סובל מגאוט) תודה ויום טוב מוטי

חיידק בשתן

אני מבין את מצוקתך. הריח אינו מסביר זיהום. כמו כן מציאות החיידק אינה אומרת זיהום אלא שהחיידק יושב שם. על מנת שלא ניצור עמידויות איננו מטפלים בחיידק אלא אם כן מופיע חום או סימן אחר המצביע על זיהום פעיל. בשלב זה הייתי אולי מציע טיפולים פשוטים כמו למשל סדורל. מקווה שעזרתי קצת.

hillaliz

New member
תודה ושאלה נוספת

קודם כל המון תודה אני מודע לבעיות בלקיחת אנטיביוטיקה ואף אינני מעוניין בכך תוכל בבקשה להסביר לי האם הסדורל יטפל בריח ואם לא.. מה כן..? כי זה כל מה שאני רוצה להשיג כרגע שוב המון תודה מוטי

חיידק בשתן

יתכן שאם יש דלקת זה אכן יטפל אבל איני יכול להבטיח. לגבי הריח יכולות להיות סיבות נוספות שאינן זהומיות ולא בתחומי כמו סוכרת ועוד'. רק לציין שהסדורל יצבע את השתן באדום.

למעלה