עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

לאחרונה אני שמה לב שקורים לי הרבה דברים לא טובים בינהם עברתי שינוי לאחרונה שהיה מלווה בשלשולים רבים עם הזמן נדבקו אליי וירוסים שונים והאמת נמאס לי אני לא יודעת מה לעשות אני קצת פוחדת מהקטע של התקשור אמח אשמח לשמוע על עצות איך לרפא את עצמי מהמעגל ומהחולי ולזמן לעצמי דברים טובים תודה

המממ...

קשה לי לתת לך עצה, אני חושבת שההודעה הזאת מכילה יחסית מעט אינפורמציה. אבל אני כן יכולה להגיד לך, ששלשול יכול להיותגם סימן של התנקות הגוף, כלומר הוא לא בהכרח סימן שלילי. יכול להיות שכדאי לחזק את ההילה, אם את אומרת שאת תופסת הרבה מחלות לאחרונה, יכול להיות שאת עצובה או מפוחדת או מבולבלת, ולכן הגוף יותר חלש... בכל מיקרה, אני מציעה לטפל גם בסימפטומים (המצב הגופני הרעוע), וגם במקור, שאותו ניראה שאת תצטרכי לגלות... בהצלחה!

gambuz

New member
ניסיון לעזור

שלום זינה, עד כמה שאני מבינה שלשול בדרך כלל מבטא סוג של איבוד שליטה ריגשי כתוצאה מפחדים.מערכת העיכול מייצגת בהיבט הנפשי את היכולת שלנו"לעכל" את החיים,לעבד חוויות ולהתמודד עם הרגשות המתעוררים בנו.נסי לחשוב מה בחייך קשה לך לעכל כראוי? מאילו רגשות את מעדיפה לברוח?האם ישנם פחדים שאת מודעת להם? אני מציעה לך להעלות את רגשותייך על הכתב בצורה חופשית וספונטנית,מבלי להתעכב על הגיון או ניסוח.לפעמים זה עוזר לשחרר ומבהיר את התמונה. בנוגע לריפוי עצמי.אינני יודעת אם את מתרגלת מדיטציה,אולם ישנו תרגיל פשוט למדי שכדאי לך לנסות.אני קוראת לו:"ביצה של זהב". שבי או שיכבי בנוח ונישמי מספר נשימות עמוקות אל הבטן. דמייני עצמך בתוך ביצה/בועה בצבע זהב.נסי לראות בעיני רוחך את הצבע מסביבך ופשוט תני לעצמך להיות שם. צבע הזהב,מעבר לאיכויות ריפוי עמוקות שיש לו(ריפוי רוחני)מאופיין גם כצבע של הגנה ושל כוח המשיכה.הכוונה היא שהוא מפעיל כוח משיכה לדברים שמשרתים את טובתך העליונה.נסי לדמיין את הדברים הטובים שאת רוצה למשוך לחייך בזמן שאת בבועת הזהב. דבר נוסף שמצאתי כיעיל בחיי:לפני השינה בקשי מהמדריכים שלך לאזן את ההילה שלך.בקשי מהם עזרה וריפוי מעומק הלב והאמיני בכוחם לסייע לך. זה ממש על קצה המזלג.כמובן שתהליך ריפוי בעזרת ליווי של מטפל יכול לעזור אולם יש גם את הצהרת הכוונות האישית לעשות למען הריפוי העצמי. מאחלת לך המון בהצלחה ורפואה שלמה, מקוה שהרגשתך תשתפר, גל.

למעלה