עזרה בבקשה

speedywomen

New member
עזרה בבקשה

אך אני מתשתשת קצת סימני מתיחה על הבטן בגלל לידה?

קודם כל מזלטוב ../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif

מתוך אתר: emama עור מתוח ומגרד: בתקופת ההריון העור נוטה להימתח ולגרד, והשינויים העוברים עליו גורמים לאיבוד גמישותו לאחר הלידה. מומלץ להפחית את השימוש בסבון ולהרבות במריחת קרמים ושמנים: שמני מרפא ארומתיים, או מוצרים קוסמטיים ייחודיים. 1. שמני מרפא בזמן ההריון: להכין תערובת שמנים הכוללת: - שמן נבט חיטה (20 מ"ל) - שמן שקדים (50 מ"ל) - שמן חוחובה (10 מ"ל) - תמצית גרניום (3 טיפות) - תמצית לבנדר תערובת זו מטפלת גם בהגמשת העור ובטיפוחו וגם בתופעות הגרד. יש למרוח אותה לפחות פעם ביום אחרי מקלחת, על כל האזורים שבהם העור נמתח. אחרי הלידה: למרוח על העור תערובת דומה, אבל במקום שמן שקדים לשים שמן סומסום. במהלך ההריון לא משתמשים בו בגלל כובדו וריחו, שלא תמיד נסבל על ידי נשים בהריון. 2. תכשירי יופי - גרגרים: גרגרים הם הצעד הראשון לטיפוח הגוף בכלל, ובזמן הריון בפרט. יש להשתמש בהם פעמיים-שלוש בשבוע, על עור לח, בתנועות סיבוביות, ולשטוף במים. - קרם לייצוב העור: קרמים ושמנים קוסמטיים רבים מיועדים לנשים בזמן ההריון, ומטרתם לשפר את העור ולייצבו, למנוע סימני מתח ורפיון, להגן על רמת הלחות בעור ולשוות לו מראה רך וגמיש. בהצלחה, והרבה מזל טובים

speedywomen

New member
תודה רבה על המזל טוב

ילדתי לפני 3.5 שנים ויש לי סימני מתיחה נוראים מה אני עושה ושוב תודה

EPRT

New member
מותר לשאול

איפה קונים שמנים איכותים שאתרים בטוח?(תמיד נראה לי שמרמים),איך אני יכולה לדעת מהו שמן איכותי ומתאים?

למעלה