עזרה בבקשה!!

עזרה בבקשה!!

יצא לי לפספס איזו התחלה של פרק... ממתי סיימון וססיליה ביחד ואיך זה קרה??

Ireene

New member
זאת הביעה...

אף אחד לא יודע ממתי הם בייחד ואיך זה קרה. בפרק אחד הראו איך הם ניהיו ידידים והיא דיברה בלי הפסקה על החבר הצרפתי שלה וכבר בפרק הבא הם יצאו לדייט. וככה פתאום הם בייחד.

a a a a a a a

New member
זה לא מדויק

הם הכירו כאשר סיסיליה שכרה את שירותי הליווי של סיימון היא שכרה אותו שיתנשק איתה כדי לגרום לחבר שלה לקנא לאחר מכן היא שכנעה אותו להפסיק עם העבודה הזאת בתחילה הם היו ידידים ועכשיו הם חברים.

Ireene

New member
נכון אבל...

הם היו ידידים והיה לה חבר שהיא היתה מתורפת עליו ופתאם בפרק הבא בלי הסברים היא כבר מאוהבת בסיימון והם יוצאים. זאת הבעיה.

מה שלא ברור לי

מה פתאום הם נהיו חברים?!?! אני יודעת שהם היו ידידים וטוב שהיא באמת לא ניפחה לו ת'ראש בסיפורי "החבר הצרפתי המקסים שלי" וכאלה ופתאום הם נהיו חברים... לא ברור מה נסגר....

Ireene

New member
אוףףף

איזו מגעילה סיסיליה!!!!!!!!! קודם כל מה היא כאילו מאשימה את סיימון בהכל אבל גם היא רצתה את זה! וגם מה זה רק לפני שבוע היא רצתה לשכב עם סיימון וליהיות איתו וזה מה היא כבר שכחה אותו? זהו ישר יוצאת עם בנים אחרים! מה היא לא יכולה ליהיות לבד קצת? אין אני לא מבינה את זה!!!! העיקר לצאת עם מישהו. זה מגעיל אותי! זהו מאז שהיא ניהייתה כזאת... אני כבר לא רוצה שהיא וסיימון יהיו היחד. לסיימון מגיעה מישהי יותר טובה. איזה מסכן... הוא כל כך אוהב אותה שהוא מוכן לא לצאת עם אף אחת בזמן שהיא תצא עם בנים... רואים שהוא סובל. לא מגיע לא את זה. לא אני לא יכולה לקלוט!!! איך אפשר?! איך!?!?? מישהו יכול להסביר לי?!

Ireene

New member
ועוד משהו לגבי הפרק.

מה שנכס זה כל המריבות של לוסי ורוקסן. אבל זה עוד סביל... רק שלוסי לא צריכה להתעצבן מכל דבר ולא צריכה לקנות בה ורוקסן צריכה ליהיות קצת יותר חמודה, איך נגיד את זה? חברונתית... נו נחמדה קצת ללוסי. היא כזאת מעצבנת... אבל מה שמשגע אותי זה שבכל פרק לוסי וקייוין רבים. כלללל יום הם חייבים לריב. נו מה גם כשהם יתחתנו זה יהיה ככה? ועוד משהו... כבר נימעס מכל הטויות של אריק... זה שהוא כבר לא עצמו וכזה מוזר ומעצבן את כולם. שיחזור כבר לעצמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yonco

New member
כן

באמת נמאס מהמריבות של לוסי וקווין. וממצבי הרוח של אריק. שיחזור כבר לעצמו. הוא הוציא גם את אנני מאיזון וזה מאוד מפריע לי... מקווה שהעניינים יחזרו להיות רגילים בקרוב.

yonco

New member
אני מסכים.... ../images/Emo127.gif

ססיליה באמת ממש מגעילה אל סיימון, וזה מעצבן שמערכת היחסים ביניהם נעשתה לא הדדית. הרי שניהם רצו לקיים יחסי מין, ופתאום היא כועסת עליו כאילו הכל באשמתו. בכלל הוא יותר מדי מנומס ונחמד אליה ואל אבא שלה, כשבכלל לא מגיע להם את היחס הזה ממנו. למה הוא מבזבז עליה כל כך הרבה אנרגיה? מגיע לו הרבה יותר טוב ממנה, והיא לא שווה את כל הסבל שהוא עובר.

Ireene

New member
לא....

בפרק של אתמול הם ניהיו ידידים.לא חברים. כך שלסיימון אסור לצאת עם בנות ולסיסיליה מותר לצאת עם בנים. וגם לזה לקח לו זמן לשכנע אותה... אוףףף היא מעצבנת אותי!

למעלה