עזרה...בבקשה?

בנדנה

New member
עזרה...בבקשה?

אז ככה, יש לי בעיה קטנה וחשבתי שאולי מישהו כאן יכול לייעץ? יש לי ידיד קרוב מאוד, והוא בעצם הידיד הכי טוב שלי כבר שנתיים. במהלך השנה האחרונה הוא התאהב בי וגם אמר לי את זה לא פעם. אני לא הייתי מעוניינת באותה תקופה, ולכן הסברתי לו בעדינות שזה לא זה והוא קיבל את זה בצורה ``מעוררת כבוד``, והקשר בינינו רק המשיך והתחזק. במשך כל הזמן הזה, למרות שידעתי שהוא המשיך לאהוב אותי, לא דיברנו בכלל על הנושא, למעט פעם או פעמיים אך שוב - ברוח טובה. הבעיה היא, שבזמן האחרון אני מניחה שהוא ``התגבר עלי``, הוא התחיל לצאת עם אחרות אם כי לא משהו רציני. מה שמפריע לי זאת העובדה שאני כבר לא ``מרכז העולם שלו``, כלומר, הוא לא מתקשר הרבה כמו פעם, הוא מתיחס אלי מעט בקרירות, אך עדיין בצורה טובה שמתאימה לידיד... זה חסר לי, וככל שהוא מתרחק ממני אני מתיחסת אליו בצורה קשה יותר, והוא לוקח את זה קשה וקשה יותר. אני מפחדת שאני מאבדת את הידיד הכי טוב שלי, ש``בניתי`` עליו לכל החיים! מה אני אעשה? עיזרו לי להרגיש שוב טוב עם עצמי:)

Saint_Nookie

New member
מה שאני יכולה להציע לך:)

תראי, היה לי מקרה ממש ממש דומה אבל עם סוף קצת שונה. ידיד שלי מכיתה ו` התאהב בי אחרי שנים ארוכות של ידידות. גם אני לא הייתי מעוניינת, אבל לעומת המקרה שלך, הוא לא הפסיק לאהוב אותי. תאמיני לי שזה יותר גרוע:) בכל אופן, אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש רע. כי אם אתם באמת ידידים טובים אז גם אם תתרחקו קצת אתם תחזרו לקירבה הקודמת. כי גם חברה לעולם לא תחליף ידידה. זה תחום אחר לגמרי, ולא קשור לידידות עמוקה. חברות הולכות ובאות - ידידות נשארות :) בהצלחה!

בנדנה

New member
תודה...אבל

מה שאמרת נראה טוב ונכון על פניו, ``כמו בתאוריה``, או כמו בטלויזיה. אבל העובדות על פני השטח הן קצת שונות. במשך כל הזמן שהיינו ידידים וידעתי שהוא אוהב אותי, אני, איך נאמר, ``ניצלתי`` אותו. גרמתי לו לעשות בשבילי כל מיני דברים, ולמרות שידעתי את זה תמיד, זה לא הפריע לי כמו עכשיו. החברים שלו לא ממש אוהבים אותי, והם אמרו לו כל הזמן להתרחק ממני ושאני משפילה אותו. אני מפחדת שעכשיו הוא יבין קצת יותר וישנא אותי. אינ לא יכולה להרשות לעצמי לאבד ידיד כמוהו, הוא עזר לי בכל הימים הקשים שהיו לי בחיי. חשבתי, אולי כדאי לי פשוט לשבת לדבר איתו? לשאול אותו אם הוא באמת התגבר ואולי אפילו להתנצל על הדברים שעשיתי לו? הלוואי שהייתי כ``כ בטוחה בעצמי כמוך

גיל.

New member
הייתי שם...

מהצד השני... תני לו את הזמן שלו. הוא יתגבר על זה. זה יעבור לו ואם הקשר בינכם חשוב לו, הוא יחזור! תאמיני לי. תני לו את הזמן שלו להתגבר ותתקשרי אליו. אל תזכירי את הנושא. לא צריך לגרד את הפצעים... עדיף לתת להם להחלים... תפגשו כאילו לא קרה כלום... אם הוא ימשיך להתייחס בקרירות, תני לו את הזמן... זה יעבור... תראי לו שהוא חשוב לך בלי קשר לרומנטיקה. זה יכול לחזק את הקשר מאוד... מניסיון... :)

Saint_Nookie

New member
.......תראי

זה נורא קל להיות בטוחה בפורום כשאת כותבת הודעה במחשב:) זה לא כזה קל במציאות והאמת היא שהתהליך הוא קשה...העניין הוא שאת חייבת לעשות משהו כי את לא יכולה להשאיר את המצב כמו שהוא...זה לא הוגן כלפיו ולא כלפייך. בהצלחה בכל מקרה.ואני חושבת שכמה שפחות תנברי איתו בנושא ככה יהיה לו יותר קל. מה שאת יכולה לעשות לדעתי זה רק בעתיד לשנות את ההתנהגות שלך כלפיו... בהצלחה מתוקה!!:) אני איתך!

למעלה