עזרה בבקשה!!! יש פה מישהו מהפורום הרישמי של הראל??? אני רוצה להירשם אבל אני לא מצליחה
ר רעותי 1 New member 31/5/05 #1 עזרה בבקשה!!! יש פה מישהו מהפורום הרישמי של הראל??? אני רוצה להירשם אבל אני לא מצליחה
M Moria Love RL Moyal New member 31/5/05 #2 מה הבעייה??? אמור להיות לך שם טופס הרשמה, תמלאי אותו לפי מה שמבקשים שם!! ואחרי זה את צריכה לקבל אישור במייל מההנהלה משהו..
מה הבעייה??? אמור להיות לך שם טופס הרשמה, תמלאי אותו לפי מה שמבקשים שם!! ואחרי זה את צריכה לקבל אישור במייל מההנהלה משהו..
ש שני מויאל היחידה New member 31/5/05 #6 אם כבר מדברים על הרישמי.... מישהו יכול לשים לי קישור ? כי אני מצליחה להיכנננסססס ...
M Moria Love RL Moyal New member 31/5/05 #8 ../images/Emo92.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif http://www.harelmoyal.com/forums/
ש שני מויאל היחידה New member 31/5/05 #10 נצל"שששש היום הראל אמור לחזור לא !? מישהי יודעת באיזה שעה ???
M Moria Love RL Moyal New member 31/5/05 #11 מחר הוא אמור לחזור ב"ה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif נראה לי.. ולא יודעת באיזו שעה.. כפרוניייי עליוווווווו איזה כיףףףףףףףף שהוא חוזררר אלניווו!!!!!!!!
מחר הוא אמור לחזור ב"ה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif נראה לי.. ולא יודעת באיזו שעה.. כפרוניייי עליוווווווו איזה כיףףףףףףףף שהוא חוזררר אלניווו!!!!!!!!
M Moria Love RL Moyal New member 31/5/05 #16 נכוןןןן../images/Emo7.gif אבל איזה כיףףףףף שמחררר הוא חוזרררר!!!!
ר רעותי 1 New member 1/6/05 #17 זה לא הבעיה... אבל תודה הבעיה היא שכל הזמן שאני עושה שלח אז זה אומר לי שמשהו לא מתאים לקוד או משהו כזה....
זה לא הבעיה... אבל תודה הבעיה היא שכל הזמן שאני עושה שלח אז זה אומר לי שמשהו לא מתאים לקוד או משהו כזה....
1 1 shiran 1 New member 1/6/05 #19 הקוד שהם נותנים לך את צריכה לכתוב אותו הפוך כאילו את צריכה לרשום מימין לשמאל