עזרה בבקשה...

Little Portnoy

New member
עזרה בבקשה...

אני מתעניין בקניית איי פוד 20 ג'יגה. ההורים שלי נוסעים לחו"ל ומביאים לי אחד, אבל יש לי כמה שאלות: 1. איך אני מבדיל בין דור רביעי ודור שלישי? 2. מה אני מקבל עם האיי פוד? 3. כמה עולה נרתיק לאיי פוד נגד שריטות?

elad2002

New member
ככה....

1.דור שלישי זה ההוא שיש לו 4 כפתורים למעלה וגלגלת, וגם זה כפתורי מגע,שלא באמת לוחצים עליהם מספיק רק לגעת בהם, בניגוד לדור רביעי שהכפתורים הם על הגלגלת עצמה והם כפתורים שנלחצים (נקרא click wheel) 2.תלוי איזה איפוד אתה קונה ואיפה, בעיקרון עם כל איפוד אתה תקבל מטען,אוזניות,שני כבלים (אחד usb 2.0 ואחד firewire), ועם סוגים מסוימים תקבל גם עריסה כזאת שאפשר לטעון בה את האיפוד (או לחבר דרכה אותו למחשב) 3.שוב,תלוי איפה אתה קונה, אתה יכול לקנות איסקין (סוג של קייס מסיליקון שעוטף את האיפוד,מגיע בכל מיני צבעים, ושומר עליו משריטות). באתר זה עולה הרבה (30 דולר) אבל אפשר למצוא את זה ביותר זול, נראה לי אפילו שבבאג (יש לדוגמא סניף בשבעת הכוכבים למטה ליד הום סנטר) אז נראה לי ששם זה עולה יותר זול. בכל אופן כאן אתה יכול לקנות אייסקינים וסתם לראות מה יש להם להציע (יש דברים מגניבים) http://www.iskin.com/store/I2shop_evo2.tpl?command=showcart&cart=111351832410266899&db=sku00.db&Product=I2shop_evo2.tpl#

למעלה