עזרה בבקשה!

עזרה בבקשה!

אני בת 14 ואני כבר כחודש, בערך, לא מצליחה לישון בלילה. זה לא נובע מחשבות שיש לי, אלא פשוט אני במחשבות שמה יקרה אם אני לא ארדם, וכמה שאני רוצה לישון וכל מיני כאלה. אני שפוכה מעייפות, שפוכה ממש, אבל לא נרדמת. אני רק שוכבת ויש לי הרגשה שאני לא ארדם. אני לא יכולה להסתובב בבית בלילה ולראות את כולם ישנים ורק אני לא, וזה גורם לי לבכות. מה עושים??? מה אני יכולה לעשות כדי לישון??כדי לסלק את המחשבות של "למה אני לא נרדמת"? בבקשה תעזרו,תודה,סיון

ורד302

New member
ברוכה הבאה למשפחת הנודדים

זוהי שאלת המיליון דולר. אם היתה לי תשובה או פתרון פלא, אז לא הייתי משתתפת בפורום הזה. אני לפעמים מנסה להרגיע את עצמי שמדובר במצב זמני, ושאחרי שהמשבר יחלוף, סביר להניח שיהיו לי לילות טובים. אני עושה לעצמי "ויתורים" ולא מכריחה את עצמי לעשות דברים שאני לא מסוגלת באותה תקופה. אני לא "נלחמת" בשינה, משתדלת לקבל את זה בשלווה, עד כמה שזה אפשרי. ומה לעשות - גם לי זה גורם לבכות לפעמים.

דנטל

New member
זו המחשבה הנפוצה ביותר

הפחד הכי גדול של הנודדים הוא לא להרדם. בגלל שזה החופש הגדול עכשיו, לא הייתי ממהרת להתייאש. צריך לחכות לתחילת הלימודים ולראות אם זה ממשיך. אם זה ימשיך - זה תפקידם של הורייך לחפש בשבילך פתרונות. אצל ילדים נדודי השינה הם יותר נפוצים והרופאים הכלליים די מורגלים בטיפול.

למעלה