עזרה.. בבקשה..

incubusGIRL

New member
עזרה.. בבקשה..

איזה דיסק לקנות?? כי אני הולכת לקנות את אחד הדיסקים שלהם.. ואני לא יודעת איזה לקנות.. רציתי את האחרון שלהם, מה דעתכם?

TeamMidgets

New member
לא כדאי את השני לדעתי

קני את השני,origin of simmetry (הדיסק הכי טוב לדעת הרוב), או את הראשון שואוביז

NiKi†a

New member
כמובן

שהכי עדיף מהראשון. אולם גם אני התחלתי מהשלישי ואז השלמתי לראשון והשני ככה שזה לא ממש משנה..שווה להתחיל עם האחרון :)

The Slicer

New member
אני התחלתי מהשני

לדעת הרבים הוא באמת הכי טוב, התחלתי ממנו בעיקר בגלל שפשוט המליצו לי לנסות שירים שהם מתוכו, וגם שני השירים שדרכם התוודעתי ללהקה (בליס ופילינג גוד, בימים שעוד היו מראים את זה ב-MTV, ויותר גרוע, אני הייתי רואה MTV) הם מאותו אלבום. מצד שני, דווקא כי הוא הכי טוב, לדעתי אחרי זה אם תקני את הראשון והשלישי קצת תתאכזבי, אבל זה כבר טעם אישי שלך. בכל מקרה לדעתי השלישי הוא דווקא הכי גרוע, שואוביז שני, ואוריג'ין ראשון.

השני ואחרי זה האחרון...

הראשון, יש בו כמה שירים מצויינים, אבל עדיין לא מגובש ולא יציב באיכותו, האחרון הוא כבר התפתחות לכיוון אחר, טוב אבל לוקח זמן להעריך אותו.

ramoni

New member
כל כך.....

אבל כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לא נכון. כתבו רבות על כך ששואוביז הוא אלבום עם צליל סורר ולא מגובש, אבל ההיפך הוא הנכון בעיניי.. שואוביז הוא אלבום קהלהקה שקדה עליו מאז ימי הקמתה, כל הצליל שנוצר שם בא כדי להוות אלטרנטיבה ללהקות קלאט שיצאו לנו מכל החורים ה בתקופה(מזרם הבריטפופ בעיקר), כך שהם יצרו אלבום שהצלילים שם נרקמו סביב הבעיות שהם נקלעו אליהם, כל המצוקה ששררה בעיקר בסולן, הוצא לאור בדרך הכי נכונה שיכולה להיות, הצליל הלא מכוון הזה הוא בכונה כדי שנחוש את הניכור שמאחורי המילים, המוזיקה הזאתי אומנם דמתה טיפה לרדיוהד, אבל היא לקחה הרבה מוטיבים מנירוונה, שהיא אולי הלהקה החשובה ביותר בתולדות הרוק של הננינטז.. כך שעל פני כך היתי ממליץ להתחיל דוקא מהאלבום הזה כי השירים בו פחות או יותר מוכרים מהרדיו.. ואז לשמוע את אוריגין, כי אוריגין עושה תחושה של טעם של עוד.. וממנו אפשר לעבור לשלישי..

jordan bellamy

New member
ואיי איך שאתה צודק רם

אני ממש חושבת כמוך...הוצאת לי את כל המילים מהפה. גם אני חושבת שצריך להאזין ללהקה מהדיסק הראשון...כל היופי זה לראות עד כמה הם התפתחו וסללו להם את שביל הזהב.

ramoni

New member
אם הייתי כותב את ההודעה

כמו שאת כתבת, ולא הייתי עושה עוד מגילת אסתר גלובלית מפאת מוחי העגום היא היתה עוד יותר קולעת... חבל באמת שהוצאתי לך את המילים מהפה...

Franz Ferdinand

New member
!!!so true... so true

אך רם... כבר התחלתי להתגעגע לכל הנאומים המפוצצים שלך... טוב שחזרת!!

ramoni

New member
טוב שגם את חזרת

אבל באמת, אני לא כזה, החזות מטעה,נכון יש לי קצת שורשים נזרחיים, אבל אני לא אחד שאוהב להכין מטעני חבלה לנאומים שלי.,

למעלה