עזרה בבקשה

nona nosh

New member
עזרה בבקשה

אני מנסה לחשב את סיכויי להתקבל ללימודי פסכולוגיה באתר מידעת ולא ממש מצליחה להבין מה הולך שם?.. אפשר לקבל עזרה?

nona nosh

New member
אז ככה....

ראיתי שעלמנת להתקבל לפסיכולוגיה הנתונים שצריכים להיות לי הם ממוצע בגרות 85 לפחות ,ויש לי! רמה של אנגלית ברמה" בינונית לפחות גם את זה יש לי! ובכל זאת ציון ההתאמה שלי יוצא נמוך מהרצוי ...העניין הוא שאני לא מצליחה להבין איפה אני צריכה בעצם לשפר כיצד אוכל לבדוק מה עליי לשפר עלמנת להתקבל ניסית להשתמש בציוני "אילו" ולא מובן שם באופן ספציפי מה עליי לשפר האם יש להם שיטה מסויימת לחישבו הציון ?אשמח לדעת אותה כדי שאוכל לבדוק זאת לבד ??help תודה

פסיכולוגיה

הקבלה לפסיכולוגיה היא תחרותית מאד ואיני יודע למה כוונתך ומאין המידע שצריך ממוצע 85 לפחות. דרוש הרבה יותר מזה. למשל באוניברסיטה העברית עם ממוצע פחות מ-95 אין על מה לדבר. עם ממוצע 95 דרוש פסיכומטרי של 785 כדי להתקבל! עם ממוצע 10 צריך פסיכומטרי 730 ! וכך הלאה.

nona nosh

New member
באמת ?טוב אני בדקתי באונברסיטת חיפה

אז כנראה ששם יותר קל להתקבל ...יכול להיות? בכל מקרה אני כנראה אצטרך לעשות מכינה אבל יש משהו שלא ברור לי לגבי מכינות באופן כללי האם ישנה מכינה ספציפית לפסיכולוגיה? והאם אני חייבת לעשות מכינה? לא יכול להיות שמספיק לשפר את הפסיכומטרי ובנוסף כמה בגרויות עצמאית? ותודה על העזרה!

למעלה