עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני מנסה להפעיל את הפריסטייל ואני לא מצליחה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח או לתת לי את המספר 1800 של החברה.. תודה אנני

רק גל

New member
מה הבעיה?

יכול להיות שלא הכנסת את המס' שצריך להיות כמו שיש על הקופסא של הסטיקים???

לזר

New member
תכניסי את הסטיק ותראי את הצג

אם אין תצוגה, הפכי את הסטיק, כי כנראה כיוון הסטיק הפוך. אם גם זה לא עובד, דאגי לסוללות במכשיר. תני דעתך לסוללות. הן מיוחדת. סוג AAAA ולא AAA. בהצלחה

רק גל

New member
המספר..

נראה לי שזה המס' זה המס' של ג.גפן סחר 1800-352-252 אני לא בטוחה שזה מה שאת מחפשת אבל לשם אני מתקשרת כשיש בעיה והם עוזרים

תודה ו..

אני מכניסה את הסטיק נכון, יש סוללות אבל זה לא נדלק.. איך מכניסים מספר סידורי??

דואגת1

New member
הדרכה

גם אם את מסתדרת עם המכשיר, שאלי היכן יש להם הדרכה ומתי, לפעמים שולחים מדריך למרפאות וכו', תמיד עדיף לקבל הדרכה אישית, בדרך כלל ניתן תמיד ללמוד משהו חדש. עקרונית, הבדיקה דומה לבדיקה עם מכשירים אחרים. אם קיבלת ערכה, חפשי את החוברת ושם תראי את כל ההסברים בשפה קלה למדי. שמת לב ודאי, שאת מספר הקוד מתאימים ידנית, אין סטיק.

רק גל

New member
כשאת מכניסה את הסטיק למכשיר

מופיעה חל מס' כלשהו כדי לשנות יש לך את הלחצן CוM באנגלית.את רואה איזה מס' סידורי יש לך על הקופסא של הסטיקים ולוחצת על M כדי להזיז את המספרים או C תראי לפי המס' כדי לעלות מס' תשתמשי בC וכדי להוריד מס' בM ואחר כך פשוט תעזבי את זה עם הסטיק בתוך המכשיר וזה יעדכן את המכשיר ואת יכולה להמשיך לבד וככה כל פעם כשאת פותחת קופסאת סטיקים חדשה -אם יש לה מס' סידורי חדש. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לקרוא את החוברת שנמצאת ביחד עם המכשיר כשתגיעי הבייתה. בהצלחה. מקווה שעזרתי ושהבנת.

למעלה