עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

שלום לכולם! אני בת 22, מחיפה. השתחחרתי לפני שנה וקצת. אחרי חודש התחלתי לעבוד בתחנת דלק כדי לקבל את המענק. עבדתי שם כ 9 חודשים, קיבלתי את המענק והתפטרתי (כמה אפשר לעבוד בתחנת דלק!?) אח"כ החלטתי לעשות קורס פסיכומטרי ולא לעבוד תוך כדי. אני לא רוצה להתחיל ללמוד השנה. ועכשיו אני אחרי המענק ואחרי הפסיכומטרי, ואני מרגשיה אבודה כי אני לא מוצאת עבודה וזה פשוט משגע אותי. מצד אחד אני יכולה לעשות המון דברים, אבל מצד שני אין לי נסיון.. הישיבה בבית עושה רק רע!! פוגעת בבטחון העצמי, פוגעת בהערכה העצמית וככל שעובר יותר זמן, יותר קשה לצאת מהלופ הזה של לשבת בבית.. למישהו יש פתרון בשבילי? או אולי עבודה.. כל דבר יתקבל בברכה.. תודה רבה וחג שמח..

svejk

New member
לא להתייאש! ../images/Emo142.gif

אנחנו צעירים, אנחנו יפים, אנחנו יודעים את התורה (לכבוד הפסח..) בסוף מסתדרים... אולי תפני לחברות כ"א?

Zackki

New member
עצה..

אני בדיוק כמוך עשיתי גם פסיכומטרי לפני שבוע. תנצלי את הזמן קצת לנקות את הראש לטייל קצת לקחת רכבת לבאר שבע ולחזור רק כדי להסתכל על הנוף. לאט לאט תקומי יותר מוקדם בבוקר תשתי קפה בים ישר על הבוקר שיקח לך שעתיים לפחות רק בגלל שיש לך את הזמן.. תעשי דברים שתמיד רצית לעשות..ותעשי אותם לאט. אח"כ כשתמצאי עבודה ואני בטוח שתמצאי ותכנסי למסגרת את תהיי גם מוכנה לה.. זו אומנות לקחת את הזמן שלך ולנצל אותו רק לדבר אחד את. ואני לא מדבר על להרויח כסף בתור השקעה בך. יש אנשים שעוברים חיים בלי להשקיע קצת מעצמם בהם. תנצלי את זה. אח"כ הכול כבר יבוא.יהיו לך חיים לעבוד. בכול מקרה אם היית תל אביבית הייתי יכול לעזור לך בעבודה..

למעלה