עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

עזרה דחוף בבקשה, אני בלחץו בילבי היחיד ו 19:58 | 27/03/04 אני יודעת שכשיש ביוץ יש הפרשות ריריות מהנרתיק (מצטערת על התיאור) בדרך כלל אין לי הפרשות בזמן הביוץ .(כי אני לא מבייצת לבד) ממש בא לי לבכות אני בלחץ הסטרי ופוחדת מאוד שהם פספסו את הביוץ שלי היום כבר מהבוקר יש לי הפרשות. ועכשיו לשאלה החשובה: האם יש מצב שההפרשות מתחילות לפני הביוץ ואני לא מפספסת אותו בגדול כי רק ביום שני קראו לי לבוא להזרעה? אודה לכן על תשובה מהירה

Big Mama 1

New member
../images/Emo24.gifבילבי מתוקה, ../images/Emo24.gif

תרגעי, הכל בסדר. גם אצלי יש בדיוק את אותם הסימנים
כשאני לא בטיפול זה מופיע בדיוק יום לפני הביוץ ונעלם יום אחרי. כמו שעון. ובזמן טיפול.... חבל"ז זה מתחיל הרבה הרבה יותר מוקדם, ונמשך.... ונמשך.... ונמשך.... בקיצור, אם את עושה מעקב זקיקים ובדיקות דם כמו שצריך הם לא יפספסו לך את הביוץ. את בטח לא תתני לזה לקרות. נכון? שבוע טוב חמודה ובהצלחה.

איזה מתוקה את

את לא יודעת כמה הרגעת אותי. כן עשיתי ביום חמישי האחרון בדיקת דם ואולטרא סאונד וזה מה שאמרו לי ביום שני להגיע. אני באמת מקווה שזה סימן של קדם ביוץ . ושוב תודה תודה תודה אין לך מושג כמה עודדת אותי.

תולו

New member
../images/Emo28.gifהייתי בסרט דומה

חודש שעבר. יום אחרי US שהראה זקיקית של 10מ"מ, התחילו לי הפרשות של לפני ביוץ. אני לא צריכה לתאר לך את ההיסטריה.... הביוץ הגיע בזמן (כמה ימים אחרי), ואלו היו הפרשות טרום-ביוציות. אין לדעת מה הם יעשו - מה זאת אומרת מי - המורמונים כמובן. אני יודעת שזה קשה, ואנחנו הרי כל כך קשובות לגוף שלנו, אבל תנסי להתעלם ולסמוך על מה שתכננו לך, מבחינת ההזרעות.

למעלה