אני מגישה השבוע עבודה על הסוכרת ועוד לא סיכמתי על הטיפול התרופתי כי לא מצאתי אתר שמסכם זאת טוב. אני לא ממש מבינה מה הם סוגי הטיפול, אשמח לקבל הסבר. תודה מראש-דנה
יש טיפול פומי (לסוכרתים סוג 2) דרך הפה - כדורים טיפול בזריקות אינסולין: קצר מועד וארוך מועד או לנטוס או אינסולין אנלוגי מהיר כגון הנובורפיד וההומולוג. או משאבה שבד"כ פועלת בעזרת איסולין אנלוגי או קצר מועד (אקטרפיד). זה בקצרה מצרפת לך אתר בו קישורים על סוכרת באינטרנט בהם תוכלי למצוא הרחבות בנוסף כדי שתגשי לספריה- ותמצאי הרבה ספרים בנושא או אפילו באיציקלופדיה (ספרים זה הדברים ההלו בלא מקלדת שצריך לדפדף בהם ולקרוא ולא לחכות שהחומר יגיע מסוכם אליך. סליחה על הציניות אבל באמת יש המון אתרי אינטרנט רחבים בנושא וכן הרבה ספרים וקצת קשה לי להאמין שאם חיפשת לא מצאת
חפשתיגם באתרים באנגלית, האמת באמת לא חשבתי על אנציקלופדיה אני אבדוק עוד מעט- אז תודה על הרעיון. ועוד שאלה- חפשתי סטטיסטיקה על סוכרת בארץ לא בעולם ולא מצאתי (אני לא רוצה לסכם רק על סטטיסטיקה בארצות הברית) האם זה מפני שלא נערכו סקרים\מחקרים כאלה?
אני לא מבקשת ממכם לעשות לי את העבודה, וגם לא בקשתי שתחפשו לי אתרים עם סטטיסטיקה, סה"כ שאלתי אם בכלל נערכו בכלל סקרים\מחקרים על הסכרת בארץ, פשוט חפשתי המון ויש לי תחושה שאין כאלה ולא בא לי להמשיך לחפש סתם.