עזרה בבקשה!!!

GODS LIGHT

New member
עזרה בבקשה!!!

קודם כל שלום:)) אז ככה, אני בת בכיתה ז' (אני כותבת מהכינוי של אחותי) ואין לי שמץ למה להתחפש. הייתי רוצה להתחפש למשהו שאני אראה בו טוב. אתם יכולים גם לרשום לי תחפושות שהתחפשתם אליהם בעבר. פתוחה להצעות.

LipStiK

New member
אממ לא חסר למה להתחפש השנה...

70's- התחפשתי לזה לפני שנתיים... לבשתי מכנס לבן מתרחב מאווווד עם ציורי פירות ופרחים ענקיים עליו, מן גופיה שנקשרת בגב בצורה מיוחד,אני לא יודעת איך להסביר, בצבע תכלת מטאלי שזהר במנורת אולטרא, סנדלי פלפורמה ענקיים, כובע בוקרים סגול עם פס ורוד, עגילי ג'יפסי גדולים במיוחד, צבעתי את הקצוות של השיער באדום בצבע שטיפה, איפור ורוד וסנדלי פלפורמה ענקיים שהמכנס כיסה... יצא מ-ה-מ-ם...
50's- חברה שלי מתחפשת לזה השנה.... חצאית בגזרת A לבנה עם נקודות שחורות, חולצה מכופתרת, מטפחת שקשורה על הצוואר כמו של הדיילות, משקפי ראייה כמו שהיו אז, סרט רחב ו...זהו!
מלאך- אבל לא סתם מלאך... שנה שעברה התחפשתי עם חברה (שבסוף חלתה באבעבועות רוח ולא באה אז הייתי לבד) למלאך לבן ומלאך שחור... אני הייתי השחור... אז צבעתי את ההילה בחור ומצאתי כנפיים שחורים,לבשתי שמלת מיני שחורה, שמתי צעיף נוצות שחור, גרבוני רשת שחורים וזה יצא ממש יפה! חברה שלי הייתה אמורה להתלבש בדיוק כמוני רק בלבן אבל כמו שאמרתי בסוף באתי לבד אבל זה יצא מדהים גם לבד... אמממ זה מה שהצלחתי לחשוב עליו... מקווה שעזרתי
תגידי למה התחפשת בסוף...:)

SuGar and SpicE

New member
אחלה המלצות!

ואת מוזמנת גם להיכנס לפורום "חגי ישראל - פורים". אולי תמצאי שם עוד כמה רעיונות טובים.

GODS LIGHT

New member
אפשר בבקשה את הקישור!?

תודה על הכל... אולי אני אתחפש למלאך שאמרת... אבל אם יש עוד הצעות אז בכיף

למעלה