עזרה בבקשה!!

מצטרפת לשאלה! ומוסיפה מידע-

אז ככה הלכתי אתמול לספרייה לחפש דיאלוג לבגרות ומצאתי ספר של אורי פסטר עם הטקסט של פיטר פן-הכל אגדה-והקוסם! (אני כל כך התלהבתי) יש את המילים לכל השירים ממש ממש!!!! זה ממש שווווהההה

אניל א יודעת../images/Emo10.gif אני רק יודעת שזה

ספר של אורי פסטר! ובטח אין הרבה כאלה:)

שגיא ק

New member
לי יש!

יש לי 2 קלטות וידאו של צלילי המוסיקה, קלטת רדיו של צלילי המוסיקה, מין ספר מצוייר כזה נפתח ועם כל מיני תמונות... של צלילי המוסיקה כמובן. עליסה יש לי: קלטת וידאו קלטת רדיו דיסק ספר ותוכניה אין לי..... למרות שהיה אבל לא קניתי..... הייתי אז קטן (בן 7..) ויש לי גם כמה סוגים של פוסטרים של עליסה: שניים גדולים כמו המודעה, אחת קטן כמו המודעה ואחד קטן כמו הקלטת. הא ואגב גם בצלילי המוסיקה וגם בעליסה יש את מילות השירים בדיסק ובקלטת אודיו. ביי

שגיא ק

New member
אממממ......

אם יש איזה שיר ספציפי שאת רוצה אז אני יכול לכתוב לך את המילים. לגבי למכור - אין מצב שאני מתפטר מדברים מהאוסף שלי. ו......זהו......

mary lou

New member
../images/Emo32.gif לשגיא

תודה נשמה על הקלטת של ספיד תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה האייסי שלי כרגע די מת אבל כבר נדבר מתישהוא...

שגיא ק

New member
בבקשה......

הייתי בטוח שתהרגי אותי שהוא בא אליך הביתה פתאום.... אני אמרתי לא לבוא!!!! שאני אדבר איתך קודם כי את בכלל לא ידעת... חחח.... ואגב זה קלטת שלו אז את צריכה להגיד לו תודה.... אני רק גישרתי....

לשגיא ק

תוכל להעלות את השיר מ"עליסה" שהולך ככה: "מה עוד יקרה שלא קרה לי...רק הפתעות ונפלאות...חיים רגילים? לא! הם לא בשבילי!!! לא!! -רוצה לחיות באגדות!!"

לשגיא ק

תוכל להעלות את השיר מ"עליסה" שהפזמון שלו הוא: "מה עוד יקרה שלא קרה לי,רק הפתעות ונפלאות,חיים רגילים? לא! הם לא בשבילי -לא! -רוצה לחיות באגדות..."

שגיא ק

New member
אני לא יוע איך מעלים... וגם .....

זה לא אפשרי עד כמה שידוע לי בתחומי הפורום.

למעלה