עזרה בבקשה!!!!!

ון-גוך

New member
עזרה בבקשה!!!!!

אני צריכה חומר על ניתוח יצירות האמנות של ון-גוך. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא זאת? זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיגרון

New member
ון-גוך ון גוף ון קוף

אף אחד כמעט לא יודע את שמו האמיתי מי שיודע חושב שהוא יודע מר ואן גוף היה מטורף אחד הציורים היפים והקיצוניים שלו היו פוטרט אישי עים קווים אדומים על הצאוורון הקווים האלה הם המשך הטירוף שלו לחיתוך אוזנו לטובת הזונה שהכיר

לא, הם לא

ואן גוך הוא אמן אכספרסיוניט שמבטא את הרגשות שלו בעזרת הצבעים ובעזרת המשיכות מכחול ... ולא בגלל שהוא הכיר זונה. במקרה של הציור שציינת, הוא מבטא את תחושת האכזבה והאומללות שלו בעזרת משיכות הצבע.

סיגרון

New member
לכולם יש משיכות מיכחול

שלי אפילו יותר מדהימות אבל הוא היה מושפע ממנה אחרת לא היה חותך את אוזנו

kit k@t

New member
אין לך ידע כללי?

הוא חתך לעצמו את האוזן בגלל שהוא היה חולה באפילפסיה ואנשים עושים דברים מוזרים כשהם חולים במחלה הזאת למשל היה איש אחד שכשהיה לו התקף אפילפסיה הוא לקח את הבן שלו חתך לו את הראש ושם את הראש שלו בקנקן והוא אפילו לא שם לב שהוא עשה את זה קאט

shanikoo

New member
לא חסרות סיבות

לזה שהוא חתך לעצמו את האוזן.. כן,הוא שלח אותה לאחת החברות או זונות או לא יודעת מה שלו.. אולי הוא היה חולה באפילפסיה ועשה משהו ``מוזר``.. הנקודה היא שהוא היה לא שפוי במיוחד.. הוא איים על גוגן בסכין או משהו כזה..אחרי שהיה להם ריב גדול.. אחרי זה,ואחרי שהוא חתך לעצמו את האוזן,הוא אושפז.. דווקא היו לו כמה אחלה ציורים בבי``ח שלו.. הבחור היה מטורף... הקטע של האוזן,זה רק מראה כמה הוא מטורף..

pomelit

New member
והוא גם התאבד בסוף, המסכן...

אבל חומר עליו ממש לא חסר. ביחוד בתקופה שלנו, כשהוא נחשב לסופר פופולרי כמעט בכל השכבות - גם של ``המבינים``, וגם של ה``אני סתם אוהב אמנות באתי רק לרגע``. על כל פנים מצורף הקישור מיאהו שמוביל לאתרים שיש אצלם, אבל בטוח יש בכל חור, ואפילו באתר של סנונית

למעלה